Închide meniul
Foto

Mihaela Borcea a rupt tăcerea după ce Valentina Pelinel a vrut să îi dea lovitura decisivă: „Momentan sunt aici!”

Publicat: 16 iulie 2022, 15:10

Mihaela Borcea și Valentina Pelinel

Mihaela Borcea se ocupă în continuare de afacerile familiei

Colaj Instagram

  • Mihaela Borcea a rupt tăcerea după ce Valentina Pelinel a vrut să îi dea lovitura decisivă
  • Ce face acum Mihaela Borcea

Mihaela Borcea a rupt tăcerea după ce Valentina Pelinel a vrut să îi dea lovitura decisivă. Mai exact, în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora Valentina Pelinel a vrut să o scoată pe prima soţie a lui Cristi Borcea din afacerile familiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Mihaela Borcea nu numai că nu a ieşit din afacerile familiei, ci şi-a asigurat implicarea pentru o lungă perioadă.

Astfel, după cum anunţă ziuaconstanta.ro, Mihaelei Borcea i s-a prelungit mandatul de administrator unic pe care îl avea la firma lui Cristi Borcea de la data de 5 februarie 2023, la data de 5 februarie 2027.

Reclamă

„Se împuterniceşte administratorul unic, Borcea Mihaela-Mariana, să semneze Hotărârea Adunării Generale Ordinare şi orice documente necesare pentru aducerea la îndeplinire a hotărârii AGOA şi pentru a îndeplini toate procedurile şi formalităţile prevăzute de lege în scopul implementării hotărârilor acţionarilor, inclusiv formalităţile de publicare şi înregistrare a acestora la Registrul Comerţului”, susţine sursa citată.

Valentina Pelinel ar fi încercat, la începutul anului, să se ocupe exclusiv de afacerile soţului său şi să scape de orice implicare a Mihaelei Borcea, prima soţie a milionarului, în afacerile familiei.

Reclamă

Astfel, Borcea nu dorit să o scoată pe Mihaela din administrarea afacerilor, iar Valentina şi prima soţie a omului de afaceri lucrează împreună.

Cel mai elocvent exemplu este hotelul de pe litoral, acolo unde atât Valentina Pelinel, cât şi Mihaela Borcea sunt implicate. Oficial, Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea se înţeleg perfect şi nu ar fi fost nicio preblemă între ele.

Mihaela Borcea a rupt tăcerea după ce Valentina Pelinel a vrut să îi dea lovitura decisivă

În cadrul unui interviu, Mihaela Borcea a vorbit despre cât de important este hotelul de pe litoral pentru ea.

Reclamă 4 / 0/3

Momentan sunt aici. Palm Beach este prioritar, printre altele. Suntem aici veterani, de când nu era nimic în zona, noi, echipa noastră, am ridicat foarte mult zona și avem turiști fideli, care au urmărit de-a lungul timpului evoluția noastră, an de an, vin aici nu se despart de noi. Sunt îndrăgostiți de stațiunea Olimp, de resort în sine. Alături de o echipă puternică nu puteam fi și noi decât la fel de puternici„, a spus Mihaela Borcea pentru click.ro.

Cristi Borcea le plăteşte o pensie alimentară uriaşă fostelor soţii

Cristi Borcea le plăteşte o pensie alimentară uriaşă fostelor soţii. Cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro, Borcea are 9 copii cu 4 femei. Aflat la a treia căsnicie, fostul patron al lui Dinamo scoate din conturi o sumă uriaşă în fiecare lună.

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Gigi Becali, naş de cununie al lui Borcea, a dezvăluit în urmă cu un deceniu suma uriaşă convenită să o plătească „Leonidas” după partajul de Mihaela Borcea.

Eu ştiu că băiatul cel mare îl iubeşte foarte mult pe taică-su şi el la fel şi va rămâne cu el, în timp ce gemenii vor rămâne cu mama. Cristi îi dă 50.000 de mii de euro pensie alimentară Mihaelei. Cu banii ăştia o femeie trece mai uşor peste suferinţă. S-au înţeles să împartă tot„, a spus Gigi Becali, în 2011, la „Un show păcătos”.

Cristi Borcea îi plăteşte o sumă uriaşă şi Alinei Vidican pentru a avea grijă cum trebuie de cei doi copii ai lor: Alexandru şi Gloria. Omul de afaceri achită, lunar, în jur de 10.000 de euro. Fostul fotomodel a rămas şi cu restaurantul pe care fostul patron de la Dinamo îl deţinea în Miami. Vidican a decis totuşi să vândă afacerea.

Alina Vidican a fost căsătorită timp de cinci ani cu Cristi Borcea. Nunta, la care le-a fost naş Gigi Becali, a avut loc în 2011, iar divorţul s-a oficializat în 2016. Borcea s-a despărţit de Alina pentru a fi alături de Valentina Pelinel. „Am lovit-o pe Alina Vidican într-un anumit context”, a susţinut Borcea într-o emisiune TV.

Reclamă

Cristi Borcea nu şi-a dorit însă să îi plătească o pensie alimentară avocatei Simona Voiculescu, cu care a avut o escapadă amoroasă. S-a ajuns la proces, iar judecătorul a decis ca omul de afaceri să achite lunar 1.500 de euro.

În condiţiile date, Borcea plăteşte, lună de lună, o sumă uriaşă de bani în conturile femeilor cu care are copii. Aceasta depăşeşte 60.000 de euro!

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea a lăsat totul în urmă și a luat o decizie radicală
Diverse • 27 mart., 16:54
FOTO
Mihaela Borcea a lăsat totul în urmă și a luat o decizie radicală! Fiica Melissa îi este alături
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere