Închide meniul
Foto

Milionarul de 31 de ani, lovitură uriaşă din partea soţiei. Femeia a depus actele de divorţ, iar partajul este uriaş

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 iulie 2024, 9:01

Reclamă
Milionarul de 31 de ani, lovitură uriaşă din partea soţiei. Femeia a depus actele de divorţ, iar partajul este uriaş

Milionarul de 31 de ani, lovitură uriaşă din partea soţiei. Femeia a depus actele de divorţ, iar partajul este uriaş

Colaj Instagram

Milionarul de 31 de ani a primit o lovitură uriaşă din partea soţiei. Femeia a depus actele de divorţ, iar partajul este unul uriaş: de 60 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wanda Nara a decis să divorţeze de Mauro Icardi. Femeia a depus actele de divorţ, iar acest lucru l-a băgat în depresie pe atacantul celor de la Galatarasay. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI ÎN GALERIA FOTO CU WANDA NARA)

Milionarul de 31 de ani, lovitură uriaşă din partea soţiei

Icardi este deprimat, n-are poftă de mâncare și pierde masă musculară”, au scris cei de la Mundo Deportivo, care l-au citat pe jurnalistul Gustavo Mendez. Divorţul dintre cei doi se anunţă unul dur. Wanda Nara şi Mauro Icardi vor împărţi o avere de 60 de milioane de euro. Cei doi s-au căsătorit în 2014 şi au împreună două fete.

„Din motive pesonale și care țin de sănătate, am mai încercat încă o dată, dar nu a mers. Lumea poate să vorbească. Eu am păstrat tăcerea pentru final.”, şi-a excplicat Wanda Nara de a divorţa.

Wanda Nara, una dintre cele mai sexy femei din lume, a spus că soţul său era „obsedat de femei”. Acesta avea mai multe telefoane, iar cele cu care avea aventuri erau împărţite pe continente. 

Reclamă
Reclamă

„200 de femei au trecut prin acel pat înaintea mea, dar după mine a fost distrugere totală. Nu l-au mai folosit din nou. Avea patru telefoane pentru că împărțea femeile pe continente. Era o nebunie. Unul era cel bun, pe care era sunat de șefii clubului, iar celelalte erau pentru femei.

M-am uitat după ele și le-am aruncat pe toate în apă. Apoi a început să dea casa cu fundul în sus ca să le găsească. L-am ajutat chiar și eu, dar nu le-a mai găsit niciodată„, a povestit Nara în The Sun.

Wanda Nara l-a părăsit pe Maxi Lopez

În trecut, Wanda Nara a fost acuzată că l-ar fi înșelat pe primul ei soț, Maxi Lopez, pentru a începe o relație cu Icardi, dar ea a dezmințit imediat. ”La acel moment, m-am despărțit de Maxi Lopez, după care m-am întors în Argentina. Nu a fost ușor să o iau de la capăt. După aceea l-am cunoscut pe Mauro”, a spus, la acea vreme, Nara.

Reclamă

Wanda Nara și Maxi Lopez au trei copii împreună. Valentino Gaston, Constantino și Benedicto. CU Mauro Icardi, Wanda are două fete: Francesca şi Isabella.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:42

LIVE VIDEOCalificările din Marele Premiu al Țărilor de Jos, ACUM, Antena 3 CNN și AntenaPLAY! Hamilton și Sainz, eliminați în Q2

16:33

Primii jucători care pleacă de la Rapid, în mandatul lui Marius Șumudică! Începe „revoluția” în Giulești

16:20

„Nu sunt miliardarul numărul 1 din România!” Gică Hagi, un nou discurs manifest: „M-am născut să câştig, nu să exist!”

15:41

FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România”

15:17

Tottenham – Everton (17:00) și Parma – AC Milan (19:30) LIVE SCORE! Duel „de foc” pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă

14:59

„E grav” Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru şi-a aflat pedeapsa pentru cartonaşul roşu din meciul cu Poli Iaşi!

1 VIDEOFarense – Sporting 0-5. Campioana en-titre a făcut spectacol şi rămâne lider în Portugalia! Gyokeres a reuşit un hattrick! 2 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 3 Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic 4 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 5 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport 6 FotoUn tânăr fotbalist român a murit într-un grav accident rutier! Tocmai debutase la noua lui echipă
Citește și