Închide meniul
Foto

Mircea Baniciu, anunț fabulos după ce Ana Baniciu s-a logodit cu Edy Kovacs. „A cerut-o la mine, altfel nu punea mâna pe ea!”. Detalii despre nuntă

Reclamă

Publicat: 21 septembrie 2021, 15:05 / Actualizat: 21 septembrie 2021, 17:05

Mircea Baniciu, anunț fabulos după ce Ana Baniciu s-a logodit cu Edy Kovacs. „A cerut-o la mine, altfel nu punea mâna pe ea!”. Detalii despre nuntă

Reacția lui Mircea Baniciu după logodna Anei Baniciu cu Edy Kovacs

Colaj Instagram Ana Baniciu

Mircea Baniciu a și avut o reacție fabuloasă, imediat după ce a aflat că Ana s-a logodit cu Edi. Celebrul cântăreț și chitarist român a povestit că cererea în căsătorie a avut loc chiar sub ochii săi, înainte ca îndrăgostiții să plece în vacanță la Positano, pe Coasta Amalfitana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Baniciu: „La mine a cerut-o pe Ana, altfel nu se putea!”

Am primit și eu vestea, mi-a trimis Ana fotografia, dar nu știam că deja a anunțat. Normal, sunt încântat, îmi place de Edy, este un băiat fain. I-am cunoscut și familia, anul acesta, dar am impresia că ne cunoaștem de multă vreme, avem chimie, avem pasiuni comune.

La mine a cerut-o mai demult, altfel nu se putea. Nu punea mâna pe ea. Despre nuntă nu știu. Aștept și eu invitația, e problema lor, se vor ocupa ei, probabil, de toate cele necesare”, a declarat Mircea Baniciu pentru fanatik.ro.

Ana Baniciu a postat astăzi o poză cu inelul de logodnă. Cântăreața de 28 de ani arată senzațional și a dezvăluit, deseori, că este o prezență constantă în sala de sport.

Ce să zic… sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viață mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și iată… sunt logodită! Te iubesc, @edykov, îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie!

Reclamă

Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente… fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și respectăm, să creștem împreună, și să avem o viață așa cum am visat! Sunt foarte fericită… sincer va zic!„, a reacționat Ana Baniciu pe contul ei de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Ana Baniciu (@ana_baniciu)

Reclamă 4 / 0/3

Anunțul a venit la scurt timp după nunta Sandrei Izbașa cu Răzvan Bănică. Ana Baniciu își dorise să o cunune pe fosta mare gimnastă. „Pregătită să fiu prima dată nașă! Vă iubesc!♥„, a scris Ana, pe rețelele sociale, în momentul în care campioana olimpică de la Beijing și Londra le-a spus fanilor că va ajunge în fața altarului.

Recomandări
  • Ana Baniciu se va căsători cu Edy Kovacs
  • Dezvăluiri de senzație ale lui Mircea Baniciu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și