Închide meniul

Moment fabulos! Ilie Năstase a mers în uniformă să îl întâlnească pe Joe Biden. Cum a reacţionat noul preşedinte al SUA. "Este un tip fără aere!"

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2021, 13:34 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Moment fabulos! Ilie Năstase a mers în uniformă să îl întâlnească pe Joe Biden. Cum a reacţionat noul preşedinte al SUA. "Este un tip fără aere!"

profimediaimages

Ilie Năstase a dezvăluit cum l-a întâlnit pe Joe Biden

  • Ilie Năstase, întâlnire cu Joe Biden
  • Ce cadou i-a oferit fostul tenisman

Întâlnirea a avut loc în 2013, prin intermediul premierului de atunci, Victor Ponta. Joe Biden se pregătea să plece la aeroport, după o vizită la Guvern. Năstase a fost anunţat că acesta doreşte să îl întâlnească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase: "Domnule premier, dacă-mi las plete ca Ilie Năstase mă faceți și pe mine general al Armatei Române?"

Fostul lider din tenisul mondial a mers cu o maşină deţinută de Ion Ţiriac, îmbrăcat în uniformă militară.

"Am mers însoțit de nepotul meu, iar la intrarea în Guvern inițial nu mi s-a permis accesul pentru că protocolul era unul foarte strict. Dar, în cele din urmă, am reușit să intru și trebuie să spun că am luat la mine și o rachetă pe care ulterior i-am făcut-o cadou. Drept mulțumire mi-a transmis o scrisoare emoționantă.

Reclamă

În clipa în care m-a văzut a rămas surprins că eram îmbrăcat în uniformă militară și l-a întrebat pe Victor Ponta: Domnule premier, dacă-mi las plete ca Ilie Năstase mă faceți și pe mine general al Armatei Române?

Întâlnirea a fost una foarte degajată și atunci mi-am dat seama că este un om fără aere, un om care știe să glumească și, mai ales, acceptă glumele. Un tip cu mult umor”, a povestit Ilie Năstase, în prosport.

Reclamă

Următorul an, în 2014, Năstase a primit o scrisoase de mulţumire de la Joe Biden. 

"Îi doresc domnului Biden mult succes în noua funcție și sper că va face foarte multe lucruri bune pentru America, dar și pentru întreaga lume", a mai transmis Năstase.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS
Tenis • 5 mart., 17:29
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS. Care e avantajul româncei: „Asta a ajutat-o”
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Diverse • 17 feb., 13:09
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Ion Țiriac nu a primit nicio șansă pentru afacerea care i-ar putea aduce milioane
Diverse • 14 feb., 9:09
„Nu mai trăiește atât!” Ion Țiriac nu a primit nicio șansă în afacerea care i-ar fi putut aduce milioane
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie Năstase are 48 de ani şi este fiica cea mare a fostului număr 1 ATP
Diverse • 10 feb., 10:11
FOTO
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase! Imagini rare cu Nathalie, care are aceeaşi vârstă cu actuala soţie a tatălui său
Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep
WTA • 8 feb., 17:47
„Când a minţit, acum sau atunci?” Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep