Închide meniul
Foto

Momente incredibile în faţa lui Cristi Borcea: „Se uita pierdut la mine! Am exersat nopţile în toaletă”

Reclamă

Publicat: 30 iulie 2022, 12:55

Momente incredibile în faţa lui Cristi Borcea: „Se uita pierdut la mine! Am exersat nopţile în toaletă”

Cristi Borcea are 9 copii cu patru femei diferite

Instagram Valentina Pelinel

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au fost naşi la nunta lui Nasrin Ameri şi Florin. Mireasa a rupt ringul de dans în faţa lui Borcea şi şi-a uimit până şi soţul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a avut parte de un show de ecepţie la nunta lui Nasrin Ameri. Chiar chiar mireasa a responsabilă de acest lucru. Nasrin Ameri a dansat în stilul lui Beyonce şi şi-a lăsat mască şi soţul.

Momente incredibile în faţa lui Cristi Borcea

Spectacolul pus în scenă de Nasrin Ameri l-a luat prin suprindere pe soţul său, care nu se aştepta la acest moment. Borcea, alături de ceilalţi invitaţi, au gustat din plin dansul miresei.

Nu avea nicio idee, nici măcar o bănuială că o să îi fac asta. M-a tot întrebat când am avut timp să fac și coregrafia asta. Dar eu am exersat la toaletă, nopțile, când el dormea, m-a ascundeam. Eram cu căștile în urechi, cu coregrafia de la Zizica, și dansam.

Dar mi-a plăcut de el, era mască, a avut o reacție adorabilă, parcă îl iubesc și mai mult acum, după ce l-am văzut cum mă privea. Nu mă recunoștea, nu îi venea să creadă că sunt eu în fața lui, se uita pierdut la mine, la dansatoare…”, a spus Nasrin Ameri pentru fanatik.ro.

Reclamă

„Crezi în fidelitate?” Cristi Borcea a spus adevărul despre fostele sale soţii

Cristi Borcea a spus adevărul despre fostele sale soţii. Milionarul român este la a treia căsnicie, după cele avute cu Mihaela Borcea şi Alina Vidican. Din 2018 este căsătorit cu Valentina Pelinel şi anunţă că şi-a găsit, într-un final, liniştea.

Fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. Omul de afaceri în vârstă de 52 de ani a făcut 4 copii chiar în perioada în care era după gratii. Borcea a dezvăluit cum se înţelege cu femeile de care a divorţat şi care şi-au refăcut între timp viaţa.

„Leonidas” a ţinut să asigure că a făcut tot posibilul să rămână în relaţii bune atât cu Mihaela, cât şi cu Alina. Prima lui soţie, cea cu care a fost căsătorit timp de 23 de ani, se ocupă de hotelul lui Cristi Borcea din staţiunea Olimp. Tocmai i-a prelungit mandatul de administrator unic de la data de 5 februarie 2023, la data de 5 februarie 2027. Alina Vidican a rămas la divorţ cu un restaurant în Miami, pe care l-a înschis anul trecut, chiar înainte să se căsătorească cu milionarul Claude Senhoreti.

Reclamă 4 / 0/3

(Nasrin Ameri: Ai rămas într-o relaţie bună şi cu fostele soţii) Am avut acest interes să fiu cât mai bine cu ele, să crească copiii într-un mediu civilizat, normal. Să nu aibă traume. Asta a contat foarte mult. Mulţumesc lui Dumnezeu, toţi copiii sunt bine. Şi mamele copiilor sunt bine. Eu sunt bine, asta contează cel mai mult.

Nu regret nimic din ceea ce am făcut în viaţă, dar sunt cel mai fericit că mi-am găsit persoana potrivită, ideală, când a trebuit. La momentul potrivit„, a declarat Cristi Borcea în cadrul unui podcast al finei sale.

Recomandări
  • Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au fost naşi la nunta lui Nasrin Ameri şi Florin.
  • Momente incredibile în faţa lui Cristi Borcea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
Vezi toate știrile
Citește și