Închide meniul
Foto

Momente tulburătoare trăite de iubita fiului lui Ion Tiriac. Dramele care au bulversat-o: „M-au făcut să văd viaţa altfel!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 iulie 2021, 15:08

Momente tulburătoare trăite de iubita fiului lui Ion Tiriac. Dramele care au bulversat-o: „M-au făcut să văd viaţa altfel!”

Sorana Cîrstea este iubita lui Ion Ion Țiriac

Colaj Instagram

„Sori” a avut evoluţii remarcabile în 2021. A câştigat turneul de la Istanbul şi a ajuns până în finală la Strasbourg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea, dezvăluiri emoţionante. „Mi-am dat seama cât sunt de norocoasă”

Numai în acest an, ocupanta locului 39 WTA a obţinut premii în valoare de peste 600.000 de dolari. Cîrstea recunoaşte că prietenii ei nu au avut atât de mult noroc.

A fost greu să ne adaptăm la toate restricțiile, nici acum nu e ușor, dar ca jucători de tenis nu ne putem plânge. Mi-am dat seama cât de norocoasă sunt! Am prieteni care și-au pierdut locurile de muncă și n-au mai avut bani de chirie. Acest lucru m-a făcut să văd viața altfel. Titlul câștigat anul acesta a fost unul neașteptat, pentru că am mers la Istanbul fără prea mari așteptări.

Mă gândeam că voi fi acasă după turul secund, nici nu mi-am luat prea multe lucruri cu mine, iar cei din echipa mea au rămas uimiți. Le-am spus: ‘Stați liniștiți, în trei zile vom fi acasă!’. A fost greu, dar am jucat tot mai bine pe măsură ce avansam în turneu. Apoi, mi-am sucit glezna la Madrid, am mers fără a avea așteptări la Strasbourg și am făcut finală. A fost ca o lecție de viață după ce m-am accidentat la Madrid. Trebuie să te bucuri de fiecare zi pentru că nu știi niciodată ce se poate întâmpla. Asta este cheia pentru mine”, a declarat Sorana Cîrstea, potritiv prosport.ro.

Sorana Cîrstea a câştigat, din tenis, aproape 6.5 milioane de dolari în întreaga carieră. Mult mai mare este averea celui despre care se spune că este iubitul ei!

Reclamă

În ultima perioadă au apărut tot mai multe zvonuri că Sorana Cîrstea este într-o relaţie cu fiul lui Ion Ţiriac. Mai mult, au apărut veşti că s-au şi logodit, dar aceştia s-au ferit să confirme informaţiile. Ion Ion Ţiriac este moştenitorul unei averi uriaşe.

Ce avere are Ion Ţiriac

Pandemia nu i-a afectat şi pe cei mai bogaţi oameni din lume. Jurnaliştii de la Forbes au anunţat că, în 2021, sunt nu mai puţin de 2755 de miliardari la nivel mondial, cu 660 mai mult decât în 2020. Doi români sunt în top, iar unul dintre ei este Ion Ţiriac.

Averea totală strânsă de cei 2755 de bogaţi se ridică la 13 trilioane de dolari, sumă care a crescut peste 5 trilioane mai puţin de 12 luni. Se estimează că 86% dintre miliardari nu au fost afectaţi de problemele cauzate de Covid-19. Ion Ţiriac se descurcă excelent în acest an.

Reclamă 4 / 0/3

Averea fostului mare jucător de tenis e într-o continuă creştere. Mai întâi a crescut cu 300 de milioane de dolari şi a ajuns la 1.5 miliarde. În ultimele zile a mai făcut un salt de 400 de locuri în clasamentul general şi a ajuns la o avere de 1.7 miliarde de dolari.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și