Închide meniul
Foto

Momentul în care Anamaria Prodan a fost confundată cu o damă de companie. Au întrebat-o care e preţul. Ce a putut răspunde vedeta

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 mai 2021, 8:46

Momentul în care Anamaria Prodan a fost confundată cu o damă de companie. Au întrebat-o care e preţul. Ce a putut răspunde vedeta

Facebook Anamaria Prodan

Momentul în care Anamaria Prodan a fost confundată cu o damă de companie

„M-am întâlnit cu jucătorul, am mers să mâncăm la un restaurant bun din Londra. Ca să fumezi, trebuia să stai afară. M-am întâlnit cu Samaras afară. Ploua, burnița, iar eu eram îmbrăcată foarte frumos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momentul în care Anamaria Prodan a fost confundată cu o damă de companie

Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine și m-au întrebat cât cost. Li s-a părut că sunt wow, m-au întrebat care e prețul meu și dacă vor să merg cu ei la masă. De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele.

Le-am zis râzând: «Credeți că aveți voi bani pentru mine? Vă cumpăr și pe tine, și pe prietenul tău, și pe toată familia voastră». Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie”, spunea în trecut Anamaria, pentru gsp.ro.

Florin Manea despre transferul lui Samaras la West Bromwich

Prodan a avut mari probleme cu transferul lui Samaras! Florin Manea a ținut să precizeze că el a fost implicat și în transferul lui Georgios Samarah, în sezonul 2014/2015, la West Bromwich.

”La transferul lui Samaras… Cum să fie jucătorul ei?! Vorbeam mai devreme «Ăla e al meu, ăla e al meu…». Era Reghe antrenor în Arabia și mă sună Ana că vrea un atacant”, a tunat Florin Manea.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 17:00 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv Vezi toate știrile
Citește și