Închide meniul
Foto

Motivul incredibil pentru care mai mulţi români celebri au fost interzişi la petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran

Antena Sport Publicat: 1 noiembrie 2022, 17:46 / Actualizat: 1 noiembrie 2022, 22:04

Elon Musk ar fi organizat o petrecere de Halloween, la Castelul Bran

Elon Musk ar fi organizat o petrecere de Halloween, la Castelul Bran

Elon Musk ar fi organizat o petrecere de Halloween, la Castelul Bran / Hepta

  • Motivul incredibil pentru care mai mulţi români celebri au fost interzişi la petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran
  • Eduard Irimia a făcut anunțul

S-a aflat motivul incredibil pentru care mai mulţi români celebri au fost interzişi la petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran. Dezvăluirea a fost făcută de Eduard Irimia, cunoscutul promotor de gale de lupte, care a fost prezent la petrecerea de Halloween pe care ar fi organizat-o Elon Musk, cel mai bogat om din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduard Irimia a declarat că mai mulți români cunoscuți au primit invitații la „Castelul lui Dracula”, însă nu toți au apucat să se bucure de petrecerea de „5 stele”.

Motivul incredibil pentru care mai mulţi români celebri au fost interzişi la petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran

Irimia a explicat că lipsa de discreție a acestora a făcut ca invitațiile lor să fie anulate de organizatori.

Reclamă

„La un astfel de eveniment nu te lauzi. La o astfel de etichetă lași lumea să descopere că ești acolo. În schimb, unii români au făcut greșeala să se laude că sunt acolo și unii au fost anulați, tăiați de pe listă.

Și nici măcar nu erau acolo. Nu vreau să dau nume, dar a fost un nume din România care s-a lăudat că va fi acolo, în presă, și nici măcar n-a mai apărut la eveniment din cauza asta”, a spus Eduard Irimia, pentru cancan.ro.

Reclamă

Înaintea petrecerii de Halloween, Eduard Irimia anunțase că 5 români se află pe lista invitațiilor, printre care și el.

„Sunt de fapt vreo patru-cinci români invitați, unii dintre ei autorități din Brașov. Eu am fost invitat ca fiind primul român care a apărut pe coperta Forbes”, a spus Irimia, înaintea petrecerii epice de la Castelul Bran.

Elon Musk a fost cel care ar fi organizat petrecerea din România. Totuși, CEO-ul de la Tesla și Twitter nu și-a făcut apariția la Castelul Bran, preferând să petreacă în New York, alături de mama sa.

Reclamă 4 / 0/3

Cât a plătit Elon Musk pentru petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran

Nu mai este un secret cât a plătit Elon Musk pentru petrecerea uriaşă organizată, în noaptea de Halloween, la Castelul Bran. Cu o avere estimată la 223 de miliarde în topul Forbes, fondatorul Tesla şi noul şef al Twitter este cel mai bogat om din lume.

Elon Musk a fost aşteptat degeaba în România. Totuşi, au făcut show cei 200 de apropiaţi ai omului de afaceri. Invitaţii de gală au avut parte de o primire specială, iar forţele de ordine au ridicat la maximum măsurile de securitate.

Costurile pentru a li se face toate pofetele petrecăreţilor au fost pe măsură. Potrivit spynews.ro, Elon Musk a cheltuit, în total, nu mai puţin de două milioane de euro.

Chiar dacă nu a sărbătorit la „castelul lui Dracula”, Elon Musk a fost în centrul atenţiei la Bran. Castelul a fost învăluit într-o lumină roşiatică şi a fost proiectat pe el mesajul: „Tweet that, Elon„!

Printre zecile de invitaţi cu averi uriaşe au fost şi unele dintre cele mai cunoscute manechine. Acestea au atras toate privirile încă de la venirea în România.

Show total la petrecerea lui Elon Musk, de la Castelul Bran

Sophia Lie, Megan Williams, Genevieve Rokero și Brandi Brechbiel au fost doar câteva dintre femeile de o frumuseţe răpitoare (VEZI GALERIA FOTO) care şi-au petrecut weekendul la „castelul lui Dracula”

„Îngerii lui Elon Musk” au făcut senzaţie în Bran. Tinerele extrem de cunoscute la nivel mondial au fost supervizate chiar de una dintre cele mai titrate modele, Elle Macpherson. În vârstă de 58 de ani, australianca este cunoscută pentru numărul record de apariţii pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit Issue: cinci. A şi jucat în serialul Friends.

Reclamă

Elle Macpherson a şi postat pe contul ei de Instagram mai multe imagini de la petrecere. Are nu mai puţin de 660.000 de urmăritori. În România a ajuns şi modelul Genevieve Rokero, suedeza celebră care este împătimită a sportului. Nu a ratat Super Bowl 2022 şi a fost prezentă chiar pe teren. Printre manechinele care au încins atmosfera la petrecerea lui Elon Musk au fost şi Sophia Lie, Megan Williams și Brandi Brechbiel.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Suma fabuloasă pe care o poate genera un meci, în cuşcă, între Elon Musk şi Mark Zuckerberg
Fight • 23 iun., 20:42
Suma fabuloasă pe care o poate genera un meci, în cuşcă, între Elon Musk şi Mark Zuckerberg. S-au făcut toate calculele
Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă, la Palat
Extra • 31 oct., 21:18
FOTO
Gigi Becali, reacție uluitoare după petrecerea miliardarilor, de la Castelul Bran: „Mi-e frică! Te duci spre Hristos sau spre Satan!”
Anamaria Prodan, la restaurant
Diverse • 31 oct., 19:20
Anamaria Prodan, față în față cu mama lui Elon Musk: „Asemănările dintre noi sunt uluitoare!”. Moment incredibil pentru vedeta din România
Sorana Cîrstea a găsit modalitatea prin care să facă uitată dezamăgirea de la Madrid Open 2021
Extra • 26 apr., 18:29
FOTO
Sorana Cîrstea, încântată după ce Twitter a fost cumpărat de Elon Musk: „Îţi mulţumesc că l-ai făcut grozav din nou”
Elon Musk
Diverse • 4 mai, 15:16
Elon Musk a pierdut 14 miliarde de dolari, în câteva ore! Declinul acțiunilor a venit din cauza unui tweet