Închide meniul
Foto

Motivul pentru care Toni Iuruc a divorţat de primele două soţii. Prin ce drame amoroase a trecut înainte să o cunoască pe Simona Halep

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 septembrie 2022, 16:39

Motivul pentru care Toni Iuruc a divorţat de primele două soţii. Prin ce drame amoroase a trecut înainte să o cunoască pe Simona Halep

Motivul pentru care Toni Iuruc a divorţat de primele două soţii

Simona Halep divorţează de Toni Iuruc / Instagram Simona Halep

Toni Iuruc este pe punctul de a divorţa de Simona Halep. Este vestea momentului în România! Bărbatul în vârstă de 43 de ani a mai fost căsătorit de două ori, dar căsniciile lui nu au fost de durată. Se ştie şi motivul pentru care Toni Iuruc a divorţat de primele două soţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuruc este un cunoscut om de afaceri din Constanţa, care avea o avere estimată la câteva milioane de euro înainte să aibă o relaţie cu Simona Halep. Un fost model, Alina, a fost prima soţie a lui Toni. Povestea lor de dragoste s-a încheiat rapid, după ce a fost acuzată de soţ că l-ar fi înşelat.

Motivul pentru care Toni Iuruc a divorţat de primele două soţii

În 2018, Toni Iuruc s-a căsătorit cu Liana, dar a trecut printr-o nouă dramă amoroasă. Cei doi au avut petrecerea într-un local de lux din Mamaia. Zece luni mai târziu, Toni a decis să divorţeze de femeia cu care ajunsese la altar. Potrivit fanatik.ro, şi de această dată Iuruc a aflat că soţia l-a înşelat.

Afaceristul a decis să divorţeze chiar dacă Liana era însărcinată în cinci luni. Toni Iuruc nu a fost convins că este copilul său şi a pus capăt poveştii de iubire. Bărbatul şi-a refăcut apoi viaţa alături de Simona Halep, cea cu care s-a şi cununat civil anul trecut. Se pregăteau acum de o nuntă de senzaţie.

Nunta urma să aibă loc la Cazinoul din Sinaia, pe 13 noiembrie, şi ar fi fost trimise şi peste 300 de invitaţii. Toni Mihale, prietenul din compilărie al lui Iuruc, şi partenera acestuia urmau să le fie naşi.

Reclamă

Din păcate pentru ei, prosport.ro anunţă că în loc de nuntă se pregătesc de divorţ. Sursa citată anunţă că motivul principal ar fi pauzele uriaşe în care cei doi nu petrec timp împreună, ţinând cont de desele turnee la care participă Simona.

Contactat de Fanatik, Toni Iuruc s-a ferit să ofere orice informaţii: ”Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment„.

Ce spunea Halep de Toni Iuruc

Simona Halep a dezvăluit mai multe detalii din viața personală, în primăvara acestui an. Simona Halep a povestit cum se înțelege cu Toni Iuruc, omul de afaceri cu care s-a căsătorit civil în septembrie 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Soțul meu mă susține în cariera de tenis. El m-a împins să vin aici, la academie (n.r. – lui Patrick Mouratoglou). Pentru mine, a fost un pas mare. A schimbat totul în viața mea – să plec de acasă și să vin să stau aici mai multe săptămâni, pentru antrenamente.

Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele, e puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane.

E ușor la academie. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul.

Mi-ar plăcea mult să am copii, dar ei mai pot aştepta puţin, pentru că am această plăcere (n.r. – tenisul) la care nu vreau să renunț”, a povestit Simona Halep, pentru Tennis Majors.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și