Închide meniul
Foto

„Ne înjură, vorbeşte cumplit şi ne ameninţă!” Anamaria Prodan face acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf, în plin scandal de divorţ

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2022, 8:40 / Actualizat: 3 februarie 2022, 12:08

„Ne înjură, vorbeşte cumplit şi ne ameninţă!” Anamaria Prodan face acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf, în plin scandal de divorţ

Anamaria Prodan, acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a făcut noi dezvăluiri explozive despre relaţia tensionată pe care o are cu Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan îşi acuză soţul că o ameninţă şi o înjură prin intermediul mesajelor. Mai mult, Anamaria Prodan a spus că toate aceste mesaje au ajuns pe masa avocaţilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan face acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf

Da, este adevărat. Ne scrie zeci de e-mailuri unde ne înjură. Vorbește cumplit și ne amenință, dar nu-l băgăm în seamă. De multe ori nu deschidem mail-urile de la el și le direcționăm direct avocatului. Ne este foarte milă de el.

Știu că este foarte rușinat probabil de apariția pozelor amentei prin cluburi de noapte, de filmulețele cu amanta, de ședințele foto făcute, dar sunt alegerile lui și este păcat că nu și le asumă. Aruncă cu noroc către proveniență”, a spus Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Anamaria Prodan, noi amănunte incredibile despre Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan nu mai suportă situaţia creată de scandalul divorţului şi dă de pământ pur şi simplu cu bărbatul cu care este căsătorită de aproximativ 15 ani. „De tine a rămas doar numele. Trăim din amintiri. Reghecampf, dacă nu îl chema Reghecampf, îl dădea afară de mult. Dai salarii de 3 milioane pe lună şi vezi că te duci în cap şi nu mai prinzi nici play-off-ul, te duci învârtindu-te. A mai învăţat de la mine în timp. Are cel mai mic contract din Liga 1. Nu îl lăsam să vină pe 15.000 în România. El a realizat că nu poate şi se simte bine în lumea asta. Nu mai ai ce să mănânci. Dacă mă înfoi, când facem partajul, e groasă”, a spus Anamaria Prodan la podcastul lui Codin Maticiuc.

Citeste si pentru amandoua:

Reclamă

Te-ar putea interesa și: Un bărbat a decis să mănânce doar carne crudă timp de 78 de zile. Ce a pățit în scurt timp

Anamaria Prodan a dezvăluit ce poreclă are Laurenţiu Reghecampf

Dar asta nu e tot. Vedeta a spus şi ce poreclă ar avea Reghe. „Când se uitau prostituatele la Reghecampf îl vedeau ca pe o puşculiţă. Aşa era poreclit în Bucureşti, puşculiţa de aur. Du-te la Amsterdam şi să te biciuiască una acolo. Să decazi în aşa hal, să vină patronii de restaurnat şi de hotel să-ţi spună că ai luat calul invers. Când intră acum într-un restaurant toată lumea îşi dă coate, îţi dai seama cât e de jenant”, a mai spus vedeta, conform sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român Vezi toate știrile
Citește și