Închide meniul
Foto

Nepoata lui Mircea Sandu a divorţat, după ce primii doi logodnici i-au murit înainte de nuntă

Reclamă

Publicat: 4 mai 2023, 8:56

Nepoata lui Mircea Sandu a divorţat, după ce primii doi logodnici i-au murit înainte de nuntă

Nepoata lui Mircea Sandu ar fi divorţat

Andreea şi Viorel Lege la nuntă, alături de naşii Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Instagram

Nepoata lui Mircea Sandu ar fi divorţat, scrie presa mondenă! Andreea Lege s-a despărţit de bărbatul cu care era măritată şi căruia îi salvase viaţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naşii de cununie ai cuplului Andreea – Viorel Lege au fost chiar Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

Nepoata lui Mircea Sandu ar fi divorţat!

Andreea Lege ar fi divorţat de curând de Viorel Lege, informează cancan.ro.

Despărţirea s-a produs fără tam-tam, printr-o înţelegere comună a celor doi soţi, mai notează sursa citată.

Andreea şi Viorel Lege au fost căsătoriţi timp de 6 ani, după ce nepoata lui Mircea Sandu şi-a îngropat doi foşti logodnici.

Reclamă

Viorel Lege e interpret de muzică populară, iar Andreea are o agenţie de turism.

Andreea Lege i-a salvat viaţa lui Viorel!

Andreea Lege povestea în urmă cu ceva timp cum i-a salvat viaţa lui Viorel.

Primul lucru pe care l-am făcut după ce l-am cunoscut a fost să-l duc la medic, la un control general. În momentul în care ne-am dus la neurolog, medicul i-a spus: ‘Doamna aceasta e îngerul dumneavoastră păzitor. Dacă nu vă aducea, vă mai dădeam 3 luni de trăit’. Am încremenit când am auzit astfel de vești… nu-mi venea să cred. Viorel avea o venă foarte atrofiată, o venă care-i oxigena creierul. Am urmat 2 ani de tratament zilnic, repaus pentru el, rugăciuni, speranța că se va face bine. Au fost 2 ani de teamă să nu se întâmple ceva cu el, însă Bunul Dumnezeu ne-a ajutat și s-a vindecat”, povestea nepoata lui Mircea Sandu.

Reclamă 4 / 0/3

Anterior, Andreea Lege a fost lovită cumplit de soartă. Şi primul logodnic, şi al doilea au decedat înainte de nuntă.

După o relație de 5 ani, am decis să mă căsătoresc… însă, înainte cu 4 luni de eveniment, prietenul meu a decedat la 34 de ani, a făcut stop cardiac. Eram în Barcelona, într-un infotrip, cu o colegă, trebuia să stau 10 zile. Însă a două zi am căpătat un virus și a trebuit să-mi modific returul. Am ajuns acasă și seara am aflat că prietenul meu a murit. Iar asta nu e tot„, mărturisea Andreea Lege.

„După a două relație, de 7 ani, ne pregăteam de nuntă și înainte cu 2 luni de eveniment iubitul a decedat, a făcut stop cardiac, având 27 de ani la momentul respectiv. Decesul a survenit chiar lângă mine, în dormitor, în brațele tatălui meu, care încerca din răsputeri să-l readucă la viață, fără rezultat însă”, mai povestea nepoata lui Mircea Sandu pentru click.ro.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și