Închide meniul
EXCLUSIV

Nicolae Stanciu vrea să aducă spiritul de lider la națională, înainte de Finlanda – România (vineri, 21:45, în direct pe Antena 1 și AntenaPLAY). ”Vin cu un suflu nou”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 septembrie 2022, 14:36 / Actualizat: 20 septembrie 2022, 19:17

Nicolae Stanciu vrea să aducă spiritul de lider la națională, înainte de Finlanda – România (vineri, 21:45, în direct pe Antena 1 și AntenaPLAY). ”Vin cu un suflu nou”

Nicolae Stanciu vrea să aducă spiritul de lider la națională

Nicolae Stanciu, în timpul meciului dintre România și Islanda / Profimedia Images

Nicolae Stanciu vrea să aducă spiritul de lider la națională. Mijlocașul de 29 de ani e în cea mai bună formă din ultimii ani și anunță că vrea să fie decisiv și la echipa națională, pentru meciurile României cu Finlanda și Bosnia. Duelul din Finlanda e vineri, de la 21:45, în direct pe Antena1 și AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul lui Wuhan Three Towns face show în China. A marcat 7 goluri și și-a trecut în cont 7 pase decisive, în 14 meciuri. Echipa lui e pe primul loc în Superligă și Stanciu speră să aducă spiritul de lider și la naționala lui Edi Iordănescu.

Nicolae Stanciu vrea să aducă spiritul de lider la națională

”Mă simt bine să fiu din nou aici, să-mi văd colegii. Sunt bine și destul de încrezător pentru meciurile ce vor urma. Vin cu un suflu nou, având în vedere forma mea de la echipa de club și faptul că suntem lideri acolo îmi dă o încredere mult mai mare.

Mereu am încercat să îi ajut pe cei care vin pentru prima dată la națională sau pe cei mai tineri. O să fac asta în continuare, cât timp voi fi la națională. Am încredere că putem să scoatem două rezultate pozitive”, a spus Nicolae Stanciu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Nicolae Stanciu, gata să-şi asume rolul de lider la echipa naţională

Nicolae Stanciu s-a declarat pregătit să-şi asume rolul de lider la echipa naţională, în lipsa lui Vlad Chiricheş. Finlanda – România, partida din grupele Ligii Naţiunilor, e vineri, de la 21:45, în exclusivitate pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Reclamă

Nicolae Stanciu a revenit la echipa naţională, după ce la meciurile din luna iunie nu a fost convocat. Acesta va fi unul dintre liderii grupului pentru meciurile din această lună, cu Finlanda şi Bosnia, în lipsa căpitanului Vlad Chricheş, care s-a accidentat duminică.

„Sunt pregătit mereu. Am un respect enorm pentru Vlad, el este liderul, îmi pare foarte rău că nu va ajunge, este o pierdere imensă. Am făcut lucrul acesta de mai mulţi ani, de fiecare dată când veneau jucători tineri, ştiau că se pot baza pe mine. Mereu am fost alături de ei, am încercat să ajut pe toată lumea”, a declarat Nicolae Stanciu, într-un interviu pentru frf.ro.

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia! Tudor Băluţă este cea mai mare surpriză a selecţionerului, în timp ce FCSB are patru jucători: Ștefan Târnovanu, Darius Olaru, Andrei Cordea şi Florinel Coman.

Reclamă 4 / 0/3
  • Portari: Ionuț Radu (Cremonese | Italia, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0);
  • Fundaşi: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 8/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 18/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 14/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 21/2), Andrei Burcă (CFR Cluj, 12/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 26/2), Mario Camora (CFR Cluj, 8/0); Bogdan Mitrea (Universitatea Craiova)
  • Mijlocaşi: Deian Sorescu (Rakow | Polonia, 7/0), Dennis Man (Parma |Italia, 14/4), Andrei Cordea (FCSB, 2/0), Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba | EAU, 25/3), Daniel Boloca (Frosinone | Italia, 0/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 6/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 1/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 7/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 41/2), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 54/11), Darius Olaru (FCSB, 6/0), Denis Drăguș (Standard Liege | Belgia, 2/0), Florinel Coman (FCSB, 5/0);
  • Atacanţi: George Pușcaș (Genoa | Italia, 30/8), Denis Alibec (Farul Constanța, 25/2), Florin Tănase (Al-Jazira | EAU, 14/1).
Recomandări
  • Nicolae Stanciu a marcat 7 goluri în China
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și