Închide meniul

Notă de plata imensă pentru Georgina Rodriguez. Iubita lui Cristiano Ronaldo a cheltuit sume enorme în Dubai

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 ianuarie 2021, 15:53 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Notă de plata imensă pentru Georgina Rodriguez. Iubita lui Cristiano Ronaldo a cheltuit sume enorme în Dubai

Profimediaimages

Georgina Rodriguez a făcut senzaţie la Dubai

Cotidianul AS a publicat sumele imense cheltuite de Georgina Rodriguez în Dubai. Iubita lui Cristiano Ronaldo surprinde întotdeauna cu ținuta sa și adoră accesoriile și outfit-urile extrem de costisitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Georgina a atras atenția, în primul rând, datorită măștii pe care a purtat-o. Aceasta neutralizează în totalitate virusul Covid-19 și rezistă până la 50 de spălări la 60 de grade Celsius. Prețul comercial ar măștii este de 8 euro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ́ (@georgina_my_life)

Georgina s-a prezentat în Dubai într-o rochie roșie inspirată din filme și creată de designer-ul kosovar Lia Stublla. De asemenea, Georgina a purtat și o poșetă Prada în valoare de 1.300 euro și o pereche de sandale Lesilla care costă 577 de euro. Machiajul i-a fost asigurat de celebrul stilist marocan, Rasha Radi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@miss_georginarodriguez)

Reclamă

După gala la care Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucător al acestui secol, cuplul a luat cina la unul dintre cele mai scumpe restaurante din Dubai, Nammos.

Georgina a ieșit apoi la cumpărărturi cu fiul cel mare al lui Ronaldo, Cristiano Jr. Aceasta și-a cumpărat mai multe bijuterii și haine foarte scumpe. 

Cristiano Ronaldo a cumpărat cel mai scump inel de logodnă din lume

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo îşi doreşte să fie primul la toate capitolele. Niciun record nu îi stă în faţă portughezului. Starul lui Juventus a luat decizia să se căsătorească şi a plătit o sumă uriaşă pentru cel mai scump inel de logodnă.

Fotbalistul de 35 de ani a achitat 662.000 de euro pentru inelul cu diamante. Georgina Rodriguez a şi comentat pe contul de instagram al firmei de bijuterii.

Conform specialiştilor de la Gamblingdeals, inelul cumpărat de Ronaldo este cel mai scump dăruit vreodată de un fotbalist.

Cristiano Ronaldo şi Georgina formează un cuplu din 2016. Un an mai târziu, celebrul model dădea naştere unei fetiţe, Alana. Portughezul care a fost cel mai bine plătit jucător din lume în ultimul sezon (86 de milioane de euro) mai are trei copii: Cristiano Jr., Eva şi Mateo.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:18 Olimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și