Închide meniul

„Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo!

Alex Ioniță Publicat: 27 aprilie 2024, 17:08

Reclamă
„Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo!

Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo

Jucătorii de la Dinamo / Profimedia

Acesta este cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo, transmis după 1-1 cu FC Voluntari. După ce „câinii” au ajuns aproape de o nouă retrogradare, Vasile Miriuță a tunat și fulgerat la adresa șefilor din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După meciul de pe „Arcul de Triumf”, Dinamo nu mai este „la mâna ei” în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo

Având în vedere ultimele rezultate înregistrate de echipă, Vasile Miriuță a criticat dur modul în care șefia clubului a gestionat perioada de transferuri din iarnă, dar și selecția de jucători din cadrul echipei.

Tehnicianul este de părere că Dinamo a ajuns aproape de o nouă retrogradare din cauza jucătorilr străini, care au avut prestații șterse de la sosirea în Liga 1.

„Nu e problema asta că au venit străini. Şi noi am fost în străinătate. Dar am mai spus-o, vin nişte străini care acum vreo 10-15 ani nu aveau ce să caute în vestiar la CFR, la Dinamo, nici la Timişoara, la Vaslui.

Reclamă

Şi sunt unii care vin, iau banii şi pleacă la sfârşit. Am văzut nişte jucători la Dinamo, că nu pot să îi numesc fotbalişti, care voiau să facă preluare şi sărea mingea patru metri din ei. Am văzut nouă străini şi încă o dată vă spun că nu e nicio problemă că vin străini. Dar să vină străinii buni, care să merite să joace la Dinamo.

Dacă vă aduceţi aminte, am văzut aia cu scouting-ul că s-au urmărit 2000 de jucători să vină la Dinamo. Şi ce aţi adus din ăia 2.000? M-am săturat de bătutul ăsta pe taste la computer şi să vezi jucători pe YouTube. Du-te frate şi vezi jucătorii live când vrei să îi aduci. Nu urmări 2.000 de jucători şi iei 10, care sunt morţi toţi. Şi uită-te unde e Dinamo.”, a spus Vasile Miriuță la primasport.ro.

Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru

Scandalul a continuat la finalul partidei, când jucătorii au venit să îi salute pe fanii care îi aşteptau. A fost momentul în care ultraşii nu au mai rezistat şi au răbufnit.

Reclamă 4 / 0/3

Căpitanul lui Dinamo, Răzvan Patriche, s-a apropiat de suporteri, iar aceştia au cedat nervos.

„Am mers pentru voi în toată ţară! Umblăm pentru voi, cântăm pentru voi, şi voi ce faceţi, fraţii mei? Aveți condiții, aveți tot ce vă trebuie. Iar ne retrogradați, bă? Vă place să vă bateți joc de noi?”, i-a strigat un fan.

„Aveţi salariile la zi, ce mai vreţi? Mai bine plecaţi cu toţii!„, i-a strigat un alt suporter al lui Dinamo.

Nici Zeljko Kopic nu a scăpat de critici şi i s-a cerut demisia! „Să pleci acasă, mâine să pleci!„, i s-a strigat antrenorului „câinilor”. „Mercenarilor! Demisia, demisia, demisia!„, au continuat aceştia.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:49 PFL Mena 1 2024 e live în AntenaPLAY (18:30). Spectacol total la Riyadh 16:48 „Vei rămâne la FCSB?” Elias Charalambous, anunțul momentului despre viitorul său! A dat cărțile pe față la conferința de presă 16:33 Raul Rusescu spulberă planul lui Gigi Becali! Verdict ferm despre viitorul lui Florinel Coman: „Se face!” 16:33 Sepsi – Rapid LIVE TEXT (20:30). Giuleștenii lui Lobonț, fără victorie în play-off! Echipele probabile 16:25 Bari – Brescia și Sudtirol – Palermo LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30)! George Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 15:51 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Calificările de la Spa-Francorchamps sunt ACUM, live în AntenaPLAY 15:22 „Doamne fereşte!” Dan Petrescu a spus lucrurilor pe nume înainte de FCSB – CFR Cluj: „Îmi dau cuvântul de onoare” 15:03 Irina Begu, în turul 3 de la Roma! Calificare după doar 29 de minute pentru româncă, după abandonul adversarei 14:34 Dominic Thiem se retrage din tenis! Anunţul campionului din 2020 de la US Open: „Am ajuns la concluzia că e decizia corectă” 14:21 Decizia luată de Denis Alibec, după ce a fost dorit la FCSB! Mama atacantului a făcut anunţul: „E un risc, dar şi-l asumă!” Vezi toate știrile
Citește și