Închide meniul
Foto

„Nu vrem război!” Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei minoră. Hotărârea luată înainte să moară

Publicat: 9 decembrie 2023, 9:18

Reclamă
„Nu vrem război!” Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei minoră. Hotărârea luată înainte să moară

Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei minoră

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani / Profimediaimages

Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei minoră. Regretata artistă a pierdut, pe 23 noiembrie, lupta cu boala necruțătoare. A murit la vârsta de 50 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul soț al Ronei Hartner, Rocco Sedano, a fost prezent la înmormântarea cunoscutei actrițe și cântărețe. Dansatorul argentinian a venit pentru a-şi susţine fiica, pe Rita Sumalya, cea cu care nu ținea legătura. Tânăra de doar 15 ani este nevoită să facă faţă unei tragedii, pierzându-şi mama la o vârstă fragedă.

Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei minoră

Imaginile publicate de spynews.ro îl arată pe Rocco Sedano ţinându-şi fiica de braţ, la Cimitirul Bellu Catolic, acolo unde a fost înmormântată Rona Hartner. Au apărut astfel zvonuri că Rita va rămâne în custodia tatălui ei.

Totuși, sora Ronei Hartner a decis să facă lumină și anunță că nu se va întâmpla așa ceva. Rinda Hartner asigură că va fi respectat întocmai testamentul și că este exclus ca lui Rocco Sedano să îi fie încredințată minora. Asta a scris Rona, în testament, înainte să moară. Sportivul profesionist Rocco Sedano lăsase de înțeles că își dorește să se lupte pentru custodie.

Rita Sumayla nu va fi încredințată tatălui. Și nu e război nicăieri. El a fost absent 15 ani, așa că nu poate apărea din senin să ia fata. Noi nu vrem război sau scandal pentru că nu ajută cu nimic și mai mult rău face fetei, care și așa e supărată.

Reclamă

O să urmăm testamentul Ronei cu ce a scris ea și ce a vrut și o să-i respectăm dorința”, a explicat sora Ronei Hartner, potrivit fanatik.ro.

Imediat după înmormântare, Rinda Hartner se arătase bulversată de apariția lui Rocco Sedano la București. „A apărut așa, ca din fum. Vrea să aibă o relație cu fiica lui, dar fata nu prea vrea, e foarte vulnerabilă„, anunțase sora regretatei artiste.

Ce a făcut Rona Hartner cu puţinii bani rămaşi după divorţ

Rona Hartner a fost căsătorită prima dată căsătorită cu un sportiv de performanţă. Este vorba despre dansatorul argentinian Rocco Sedano. Au divorţat în 2008, după care artista şi-a refăcut viaţa cu francezul Herve Camilleri.

Reclamă 4 / 0/3

Cea de-a doua căsnicie a ei a durat trei ani. Suferinţa a fost cu atât mai mare cu cât Herve a lăsat-o fără o parte importantă din avere la partajul din 2021. A păstrat casa de pe Costa de Azur, dar cel de-al doilea ei soţ a rămas cu o sumă considerabilă de bani.

Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis să ia tot ce vrea. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect.

Și cu conturile ne-am aranjat. De aia ne-au trebuit două luni până să anunțam divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el„, declarase Rona Hartner la spynews.ro.

Cântăreaţa reuşise să pună departe puţinii bani rămaşi pentru a se implica într-un proiect medical. Planurile ei au fost date peste cap de problemele medicale cu care s-a confruntat. Tratamentele au costat-o o avere.

Ca orice om deștept care nu se rupe în figuri, am niște bănuți de rezervă, normal, logic! Vorba aceea, am bani să trăiesc. Banii pe care eu îi strânsesem pentru un proiect muzical, acum o să îi cheltuiesc pentru a mă întreține. Mă deranjează acest lucru. Eu, în general, nu sunt disperată după shopping, nu sunt disperată după fițe și figuri, așa că nu mă las niciodată fără bani”, spunea Rona Hartner în urmă cu doi ani.

Până să fie diagnosticată cu boala teribilă, Rona încercase să se menţină în formă făcând mult sport.

„Da, în primul rând merg foarte mult pe jos. În ultimul timp, am ceva probleme la genunchi, aşa că merg între 9 si 16 km pe zi, am aplicaţie pe telefon care îmi calculează. Şi urc între 24 şi 48 de etaje în fiecare zi„, declara Rona într-un alt interviu.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și