Închide meniul
Foto

„O altă familie pe care ai distrus-o”. Divorţ la indigo după Anamaria Prodan – Laurenţiu Reghecampf. I-a spus adio

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 octombrie 2021, 9:31

„O altă familie pe care ai distrus-o”. Divorţ la indigo după Anamaria Prodan – Laurenţiu Reghecampf. I-a spus adio

Anamaria Prodan, alături de Laurențiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

Un nou divorţ zguduie lumea mondenă. După separarea dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf datorată faptului că antrenorul ar avea o aventură cu o tânără pe care a lăsat-o şi însărcinată, avem parte de o nouă separare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Divorţ la indigo după Anamaria Prodan – Laurenţiu Reghecampf

Mauro Icardi, atacantul lui PSG, urmează să divorţeze de soţia şi agentul acestuia, Wanda Nara. Bomba sexy a postat recent un mesaj clar prin care lasă de înțeles că a fost înșelată de fotbalistul lui PSG. Fostul celebru model nu a mai putut trece cu vederea peste un episod care a marcat-o profund. Mesajul postat de Wanda Nara pe Insta Story este unul destul de clar.

”O altă familie pe care ai distrus-o pentru o femeie ușoară”, a scris argentinianca, mesaj care a fost preluat rapid de presa internațională. Wanda Nara ar fi aflat de o relație pe care atacantul ar avea-o cu altcineva și nu a mai vrut să țină nimic secret.

Wanda Nara l-a părăsit pe Maxi Lopez

În trecut, Wanda Nara a fost acuzată că l-ar fi înșelat pe primul ei soț, Maxi Lopez, pentru a începe o relație cu Icardi, dar ea a dezmințit imediat. ”La acel moment, m-am despărțit de Maxi Lopez, după care m-am întors în Argentina. Nu a fost ușor să o iau de la capăt. După aceea l-am cunoscut pe Mauro”, a spus, la acea vreme, Nara.

Wanda Nara și Maxi Lopez au trei copii împreună. Valentino Gaston, Constantino și Benedicto. CU Mauro Icardi, Wanda are două fete: Francesca şi Isabella.

Reclamă

Scandal în familie

În familia Wandei Nara şi a lui Mauro Icardi sunt însă și altfel de probleme. Disensiunile dintre Ivana Icardi, sora jucătorului de la PSG, și Wanda au dus la o „separare totală” în familia argentinianului. Sora lui Mauro Icardi susține că nu și-a mai văzut fratele de trei ani, când a avut o ultimă discuție aprinsă Wanda Nara.

„Este viața lui, doarme cu ea și locuiește cu ea, nu am de gând să-l fac să aleagă. Când îi vedeam la televizor vorbind despre unitatea dintre frați, cumnata mea plângea și vorbea despre importanța familiei, m-a revoltat. Chiar spui asta? M-am speriat.

Chiar înainte de a intra în Big Brother Argentina (n.r.- în urmă cu trei ani) am avut o discuție foarte aprinsă cu cumnata mea. Până în prezent, nu îmi este încă clar de ce a fost. Dar a fost o separare totală. Înainte aveam discuții, dar acolo s-a terminat.

Reclamă 4 / 0/3

De ce trebuie să tac și să sufăr pe dinăuntru? Nu mă mai interesează să implor să am o relație de frate. Fiecare își face viața”, a declarat Ivana Icardi, conform mundodeportivo.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și