Închide meniul
Foto

O celebră profesoară din România, surprinsă în timp ce intra într-o casă de pariuri. Femeia e singură după a divorţat de o vedetă din România: „M-am speriat de ce bărbați sunt pe piață”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2021, 23:04 / Actualizat: 6 iulie 2021, 8:50

O celebră profesoară din România, surprinsă în timp ce intra într-o casă de pariuri. Femeia e singură după a divorţat de o vedetă din România: „M-am speriat de ce bărbați sunt pe piață”

Facebook Mihaela Stanciu

Mihaela Stanciu a fost soţia lui Daniel Pancu

Mihaela Stanciu a fost surprinsă de cei de la Spynews în timp ce a intrat într-o casă de pariuri. Fosta doamnă Pancu a adoptat o ţinută lejeră. Era îmbrăcată cu o rochie neagră vaporoasă, are i-a lăsat la vedere picioarele tonifiate, încălțată cu o pereche de papuci și pe nas cu niște ochelari supradimensionați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Stanciu, în vârstă de 43 de ani, a vorbit depre divorţul de fostul internaţional, Daniel Pancu. Mihaela Stanciu e profesoară la o şcoală din Pipera şi încă nu şi-a refăcut viaţa. Nu duce, însă, lipsă de „oferte” din partea bărbaţilor.

E treaba lui că și-a refăcut viața. Noi am divorțat în urmă cu doi ani, pe atunci nu erau împreună. Primul an de după divorț a fost unul de acomodare. Apoi m-am speriat de ce bărbați sunt pe piață. Am fost și sunt abordată de tineri în jurul vârstei de 30 de ani”, ne-a spus aceasta mai în glumă, mai în serios„, a povestit Mihaela Stanciu pentru Playsport.

Mihaela Stanciu a vorbit despre divorţul de Daniel Pancu

Mihaela Stanciu a vorbit şi despre motivele care au dus la divorţul de Daniel Pancu.

Căsnicia nu mai mergea. Copiii cred că nici acum nu realizează prea bine că noi am divorțat. Ei erau obișnuiți cu absența lui Daniel, care era mai mult plecat, prin cantonamente, încă de când s-au născut. Păi ce să vă zic, Daniel nu a apucat să schimbe niciodată vreun scutec. Asta era meseria lui. Și, la fel de rar îl văd și acum”, a mai spus Mihaela Stanciu, care este sora lui Nicolae Stanciu, fostul căpitan al Rapidului.

Reclamă
Recomandări

Mihaela Stanciu, surprinsă în timp ce intra într-o casă de pariuri

Mihaela Stanciu e fosta soţie a lui Daniel Pancu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și