Închide meniul
Foto

O româncă din Germania i-a uimit pe englezi! Femeia arată răvăşitor şi a întors toate privirile

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 iunie 2024, 9:11

Reclamă
O româncă din Germania i-a uimit pe englezi! Femeia arată răvăşitor şi a întors toate privirile

O româncă din Germania i-a uimit pe englezi! Femeia arată răvăşitor şi a întors taote privirile

Colaj Instagram

O româncă din Germania i-a uimit pe englezi. Este vorba de iubita lui Horaţiu Moldovan, Aza Gabriela. Jurnaliştii de la The Sun i-au dedicat un amplu material.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan, unul dintre portarii României la EURO 2024, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu superba Aza Gabriela, o cunoscută artistă. Aza i-a uimit pe englezi cu frumuseţea ei ieşită din comun. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU IUBITA LUI HORAŢIU MOLDOVAN)

O româncă din Germania i-a uimit pe englezi

Dacă au fost jucători precum Radu Drăgușin și Nicolae Stanciu care au atras atenția pe terenul de joc, în afara sa a fost cu siguranță artista muzicală Aza Gabriela, care a furat lumina reflectoarelor. Pe lângă o carieră de succes în muzică, artista în vârtă de 25 de ani este atât model, cât și star TV”, au scris englezii de la The Sun.

Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită

Horațiu Moldovan a dezvăluit cum a cucerit-o pe celebra sa iubită, Aza Gabriela! Portarul echipei naționale nu s-a ferit de subiect și a dat toate cărțile pe față. Iubita lui Horațiu Moldovan este o artistă de succes în România. Dată fiind celebritatea acesteia, portarul a recunoscut că a avut mari dificultăți atunci când a încercat să o contacteze.

Horațiu Moldovan a dezvăluit că a avut nevoie de 6 luni pentru a reuși să vorbească cu Aza. Portarul echipei naționale a recunoscut că frumoasa femeie nu a dorit inițial să discute cu acesta, pe rețelele de socializare.

Reclamă
Reclamă 4

”O știam pe Aza de ceva timp, dar nu o știam personal. Am tot umblat șase luni ca să ajung să o cunosc personal, dar primeam bariere (n.r. – râde).

Da, din cauza ei nu s-a întâmplat mai devreme. Adică, îi dădeam follow pe Instagram, se făcea că nu vede. N-am apucat să vorbim, nuu. A fost greu să ajungem să vorbim.

Da, a fost puțină aroganță. La un moment dat nu mai speram, dar până la urmă a cedat. În decembrie anul trecut i-am dat follow, mi-a dat și e înapoi și asta a fost”, a spus Horațiu Moldovan, în cadrul podcastului „Tare de Tot”.

Reclamă

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:01

Lance Stroll şi-a prelungit contractul cu Aston Martin! Anunţul oficial al echipei de Formula 1

13:26

Andrei Raţiu, la mare căutare după calificarea României în optimi la EURO! Poate prinde transferul carierei în Premier League

13:06

Cum pot cumpăra fanii bilete la meciul România – Olanda, din optimile EURO 2024. Ce încearcă să obțină FRF la UEFA

12:45

Dan Şucu vrea să dea lovitura şi să-l transfere pe Florin Niţă la Rapid! Mutarea de senzaţie pregătită de giuleşteni

12:29

Mihai Stoica a reacţionat, după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Patrioţii sperau la locul trei!”

12:20

„Se poate compara cu CM 94′?” Mircea Lucescu a oferit imediat răspunsul, după calificarea României în optimi la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și