Închide meniul
Foto

„O să mă retrag, până nu mă fac de tot râsul!” Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, un nou mesaj după ce Anamaria Prodan a vorbit de divorţ: „Unde mi-a fost capul?!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 octombrie 2021, 17:40

Presupusa amanată a lui Laurenţiu Reghecampf a postat o pagină dintr-o carne şi chiar a subliniat un pasaj. Mesajul lasă loc de interpretări, în contextul zvonurilor din ultima perioadă legate de o presupusă relaţia cu Laurenţiu Reghecampf.
La un moment dat, chiar Anaamria Prodan a adus în discuţie numele Florentinei Raiciu în plin scandal de divorţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florentina Raiciu, un nou mesaj interpretabil

Comportament tipic de îndrăgostiţi! Oare unde mi-a fost capul? Ea chiar s-a jucat cu mintea mea şi nu a vrut decât ceva experienţă. Un timp am crezut şi eu că mă joc, până joaca nu a mai fost joacă şi m-am trezit că o iubesc pe bune. Cred că o să recunosc înfrângerea şi o să mă retrag subtil, până nu o să mă fac de tot râsul„, este pasajul postat de Florentina Raiciu pe reţelele de socializare.

Anamaria Prodan neagă că ar divorţa de Laurenţiu Reghecampf

Deşi zvonurile sunt din ce în ce mai intense, Anamaria Prodan a negat încă o dată că ar divorţa de Laurenţiu Regehcampf. „Nu e niciun divorţ” a spus Anamaria, care şi-a etalat tatuajul cu poza de familie în care apare şi Reghecampf.

„Noi întotdeauna am fost aşa, noi trebuie să ne împărţim, pentru că avem patru copii. Sinceră să fiu, cred că ne-am plictisit să dăm întotdeauna socoteală. Fiecare în ţara asta îşi permite să vorbească orice„, a precizat Anamaria Prodan.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și