Închide meniul
Foto

O super-vedetă mondială, dată de gol de propria soţie! Ce a putut spune fotomodelul: „S-a întors acasă”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 noiembrie 2021, 14:47

Soţia lui Dani Alves e în culmea fericirii. Joana Sanz a decis să facă public totul după ce soţul ei a revenit la FC Barcelona. A dezvăluit ce a simţit pe o reţea de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Alves, dat de gol de propria soţie

Joana Sanz nu a ratat ocazia de a le arăta fanilor cât de tare se bucură. Tânăra în vârstă de 28 de ani este căsătorită din 2007 cu fundaşul brazilian care a revenit pe Camp Nou. Modelul a fost în culmea fericirii pentru revenirea lor la Barcelona. A postat pe contul de Instagram un colaj de pe Camp Nou și a scris la descriere „Acasă”.

Mai mult, Joana Sanz a redistribuit postarea lui Dani Alves în care acesta îngenunchează pe Camp Nou pentru a săruta stema Barcelonei. „He’s back (s-a întors)”, a mai scris Joana Sanz la fotografia cu soțul ei iar la Barcelona.

Citește și:

Dani Alves, primul transfer al Barcelonei în era Xavi

Dani Alves este primul transfer realizat de Barcelona după revenirea lui Xavi la catalani, de această dată din postura de antrenor. Xavi va aștepta de la Alves să fie un lider veritabil și în vestiar.

„Sunt aproape 5 ani de când lupt ca un nebun pentru acest moment. Nu știam că va dura atât, nu știam că va fi atât de greu, dar știam în adâncul sufletului meu că ziua asta va veni. Mă întorc în casa din care n-am plecat niciodată și, cum am spus înainte să plec: eu sunt unul dintre voi. Nu știu cât va dura acest vis, dar mă voi bucura de fiecare clipă!

Reclamă

Ne vedem curând acolo unde îmi place cel mai mult, cu aceeași entuziasm ca prima dată și cu aceeași dorință de a ajuta la reconstrucția celui mai bun club din lume! Mă întorc la mine acasă”, este mesajul emoționant al fotbalistului la revenirea pe Camp Nou.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
Vezi toate știrile
Citește și