Închide meniul
Foto

Oana Roman, dezvăluiri din tinereţea lui Gigi Becali. Cum s-au cunoscut cei doi prin intermediul lui Mişu de la etajul 8: „Ne mai întâlneam pe acolo!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 octombrie 2021, 9:19

Oana Roman, dezvăluiri din tinereţea lui Gigi Becali. Cum s-au cunoscut cei doi prin intermediul lui Mişu de la etajul 8: „Ne mai întâlneam pe acolo!”

Oana Roman şi Gigi Becali

Colaj Instagram - Hepta

După Revoluţie, relaţia dintre Oana Roman şi Gigi Becali s-a răcit. Se mai salutau din când în când, atunci când se mai întâlneau prin cafenelele de fiţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Îl ştiu de pe vremea lui Ceauşescu, când venea cu brânză bună la vecinul nostru Mişu Filip de la etajul 8. Apoi, după Revoluţie nu prea ne-am mai văzut aşa des. Ne mai întâlneam şi ne mai salutam pe la nişte cafenele prin Dorobanţi pe acolo acum mulţi ani„, a scris Oana Roman pe reţelele de socializare, conform libertatea.ro.

Oana Roman simte că nu este iubită de multă lume

Oana Roman simte că nu este iubită de foarte multă lume. Motivul ar fi pentru că este mult prea directă şi spune lucrurilor pe nume.

Este un lucru pe care nu pot să-l înfrâng la mine. Adică eu nu pot să tac dacă ceva nu mi se pare în regulă și chestia asta mă costă foarte mult. Nu sunt foarte iubită de mulți din cauza asta. Dar sentimentul că sunt eu cu mine OK și că nu am niciun fel de gânduri ascunse, mie mi se pare fantastic. Foarte multă ipocrizie! De aia eu iubesc oamenii care au curaj să spună ce gândesc, chiar dacă ceea ce gândesc ei nu este pe placul tuturor. Ideea este că nu trebuie să fim pe placul tuturor”, s-a mai confesat Oana Roman.

Oana Roman, scandal cu Vica Blochina

Vica Blochina şi Oana Roman s-au transformat din cele mai bune în prietene în două persoane care nu-şi mai vorbesc. Vica Blochina a dezvăluit că totul a început de ziua ei. Vica Blochina. fosta amantă a lui Victor Piţurcă, a povestit că partenerul Oanei Roman, Marius Elisei, a fost cel care a contribuit la cearta dintre cele două.

Reclamă

Totul a început la ziua mea, atunci când Marius s-a îmbătat foarte tare, a început să înjure invitații mei, inclusiv pe Oana. A primit bătaie de la un invitat și a fost dat afară de la eveniment. Din acel moment, Marius i-a interzis să mai vorbească cu mine, dar nu mi-a spus motivul.

Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina

Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina. Anunţul a fost făcut după ce fosta balerină a oferit detalii picante din concediul pe care l-au petrecut împreună în Egipt. Oana Roman a ameninţat-o cu Tribunalul pe fosta iubită a lui Victor Piţurcă. Consideră că a fost denigrată şi că îşi va căuta dreptatea în instanţă.

Mă duc în instanță! Așa cum am procedat și în cazul altei persoane care m-a denigrat, tot așa voi face și în acest caz. Va trebui să răspundă pe cale legală pentru aceste atacuri nefondate la adresa mea. Și când ai deja câteva procese de calomnie pierdute…Există acum oameni care ne atacă pe mine și pe Marius”, a replicat Oana Roman.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Legătura dintre Oana Roman şi Gigi Becali
  • Cum s-au cunoscut cei doi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și