Închide meniul

(P) El Clasico și alte meciuri de top se joacă în acest weekend

Antena Sport Publicat: 14 aprilie 2021, 12:20

(P) El Clasico și alte meciuri de top se joacă în acest weekend

unibet

El Clasico

  • Finalul săptămânii vine cu fotbal de top
  • Ce derby-uri sunt programate

Derby-uri sunt programate și în La Liga – un nou episod din El Clasico sau Premier League, meciuri pe care le vom prezenta mai jos împreună cu cote la pariuri selectate din oferta agenției Unibet, acolo unde există sute de opțiuni pe fiecare eveniment plus mix-urile rezultate prin funcția Creare Pariu. În plus, meciul dintre Real Madrid și Barcelona poate fi urmărit live și la Unibet TV, iar oferta de pariuri pe El Clasico conține peste 300 de opțiuni, la ora redactării acestui material, cotate excelent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dincolo de fotbal, weekend-ul oferă și amatorilor de handbal un duel extraordinar, returul sferturilor de finală din Champions League la handbal feminin, între ȚSKA Moscova și CSM București. Echipa noastră are șansa de a excela din nou pe plan internațional, deci este un meci de mare importanță pentru toți iubitorii sportului.

1. Real Madrid – FC Barcelona

El Clasico se joacă sâmbătă seară, de la ora 22:00, cu o încărcătură fantastică pentru ambele formații. Real Madrid și FC Barcelona sunt la mică distanță în clasament de Atletico (liderul din La Liga) și ambele formații vor victoria pentru a-și spori șansele la titlu. Barcelona este pe locul 2, având 65 de puncte în clasament (doar un punct sub Atletico), iar Real pe locul 3, cu 63 de puncte.

Reclamă

Clienții activi Unibet pot urmări El Clasico la Unibet TV, în direct, fără costuri suplimentare. Pentru un plus de adrenalină, se poate paria online pe derby-ul Spaniei– există o mulțime de selecții disponibile pe unibet.ro, inclusiv varianta combinată Ambele marchează & Nu va fi egal – cotă 2.15. Ținând cont de faptul că cele două formații impresionează în ofensivă și că egalul o ajută doar pe Atletico, pariul se numără printre cele cu șanse mari de reușită.

Reclamă

2. Tottenham – Manchester United

Duminică, de la ora 18:30, în Premier League se va desfășura derby-ul etapei, Tottenham – Manchester United. Pentru oaspeți, este mai mult vorba de orgoliu, după ce au pierdut în ultimul meci direct: 1-6 în octombrie 2020. Manchester United este pe locul secund în Anglia, dar la o distanță prea mare de liderul Manchester City, distanță practic imposibil de recuperat.

Tottenham, care are 5 victorii la rând pe teren propriu, este acum pe locul 6 în Premier League, la doar 3 puncte de ultimul loc care duce în Champions League. Pont la pariuri online: Varianta combinată cu funcția Creare Pariu la Unibet 1X & ambele marchează – cotă 2.43.

Reclamă 4 / 0/3

3. Universitatea Craiova – CFR Cluj

Liga 1 ne propune un derby românesc în care se întâlnesc echipe ce reprezintă două regiuni – Oltenia vs. Ardeal. Universitatea Craiova pare echipa mai în formă și evoluează pe propriul teren, deci am putea spune că are șanse mai mari la un rezultat favorabil.

CFR Cluj este pe locul 2 în clasament, cu un punct sub liderul FCSB, în timp ce Universitatea Craiova este pe 3, cu 6 puncte mai puțin. Oltenii au nevoie de victorie pentru a se păstra aproape de primul loc și cresc de la meci la meci de la instalarea noului antrenor. Au jucat foarte bine în meciul cu FCSB din etapa trecută, în timp ce CFR s-a chinuit efectiv să o înfrângă pe Dinamo, deși bucureștenii au evoluat o repriză întreagă în 9.

Craiova și CFR au cele mai solide defensive în acest sezon, așa că sunt șanse mari să vedem un meci destul de sărac în reușite, cu gazdele obținând un rezultat favorabil.

Handbal: ȚSKA Moscova – CSM București

Șansă mare pentru handbalul românesc! CSM București poate ajunge în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce s-a impus cu 32-27 în tur. În direct și la Unibet TV, returul se joacă duminică de la ora 17:00. Agenția Unibet, sponsor al CSM București, propune următoarele cote pentru acest meci: 3.50 pentru victoria româncelor, 1.43 pentru meci câștigat de rusoaice și 10.00 pentru scor egal.

Nu în ultimul rând, trebuie să spunem că pe unibet.ro rulează în prezent și o campanie promoțională interesantă, cu premii constând în gadgeturi de ultimă generație, bani cash și extra avantaje la sloturi și pariuri. Participarea nu presupune costuri suplimentare, ci doar rulaj la pariuri online sau / și jocuri de cazino online.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a aflat ce i-a spus Vinicius arbitrului din El Clasico
La Liga • 30 oct., 19:14
FOTO
S-a aflat ce i-a spus Vinicius arbitrului din El Clasico! Motivul pentru care și-a ieșit din minți
Erling Haaland s-a uitat la El Clasico şi a fost impresionat de Jude Bellingham
La Liga • 29 oct., 9:59
Erling Haaland s-a uitat la El Clasico şi nu i-a venit să creadă ce a făcut Jude Bellingham! Cum l-a descris
Jude Bellingham, "dublă" fabuloasă în El Clasico
La Liga • 28 oct., 19:16
Jude Bellingham, „dublă” fabuloasă în El Clasico! Starul englez a stabilit un record impresionant
Barcelona - Real Madrid 1-2
La Liga • 28 oct., 19:10
Barcelona – Real Madrid 1-2. „Galacticii” au dat lovitura în prelungiri! Bellingham, „dublă” spectaculoasă în El Clasico
Carlo Ancelotti a lăudat tinerii Barcelonei
La Liga • 28 oct., 9:16
Carlo Ancelotti a lăudat tinerii Barcelonei, înainte de El Clasico! Cum a comentat italianul delegarea lui Gil Manzano