Închide meniul
Foto

Părăsit de sotie pentru Cristi Borcea și de iubită înainte de nuntă, bărbatul celebru a avut un nou șoc. Cele două femei, petrecere de pomină alături de milionarul român în Abu Dhabi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2022, 12:23 / Actualizat: 30 martie 2023, 18:20

Părăsit de sotie pentru Cristi Borcea și de iubită înainte de nuntă, bărbatul celebru a avut un nou șoc. Cele două femei, petrecere de pomină alături de milionarul român în Abu Dhabi

Cele două femei, petrecere de pomină alături de milionarul român în Abu Dhabi

Libertatea

Valentina Pelinel și Laura Dincă au stat la aceeași masă la nunta uriașă a lui Cristian Burci, în Abu Dhabi. Fosta soție a lui Cristian Boureanu și fosta iubită care l-a lăsat pe acesta înainte de nuntă nu au avut nicio problemă cu această conjunctură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel a fost la nuntă alături de Cristi Borcea și nu a avut nicio problemă să fie alături de Laura Dincă, susține playtech.ro. Laura nu s-a mai afișat cu niciun bărbat de la despărțirea de Boureanu, venind singură la eveniment.

Valentina Pelinel și Laura Dincă au stat la aceeași masă

Acesta a fost și motivul pentru care a primit mai multe dedicații din partea bărbaților din jur. Cristi Borcea nu s-ar fi lăsat mai prejos și a dat și el dedicații pentru Pelinel, care s-a distrat de minune.

Laura Dincă încearcă să treacă peste despărțirea de Cristian Boureanu, cel care și-a găsit acum fericirea în brațele româncei comparate cu Monica Bellucci. Noua lui iubită are 24 de ani, cu 26 mai puțin decât el.

Te-ar putea interesa și: Un tânăr călătorea cu avionul atunci când a văzut ceva bizar lângă bagaj. S-a speriat când a descoperit despre ce este vorba

Reclamă

Citeşte şi: Ce salariu are Marian Godină, după 16 ani pe teren. „Ţi-ai dori să devii polițist pentru acest salariu?”

Cristian Boureanu, într-o relație cu Cristina Belciu

Boureanu a fost la un pas să se căsătorească cu Laura Dincă, cea care a pus capăt relației chiar înainte de a ajunge la altar. Omul de afaceri speră să aibă mai mult succes cu tânăra originară din Moinești și care este actriță. Aceasta are și un blog de modă și peste 37.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram.

Până acum, cei doi nu au comentat zvonurile despre relația lor. Boureanu și Belciu au decis însă să pună capăt speculațiilor și au oferit primele declarații de cuplu. Nu țin cont de părerile celor care îi critică pentru diferența de vârstă dintre ei.

Reclamă 4 / 0/3

„Lumea nu știe nimic, pentru ca noi asta ne-am dorit, să păstrăm totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amândoi am tânjit. Se lovește în noi cu prejudecăți ce ar putea să doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge.

Atât eu, cât si Cristian, ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza”, a declarat Cristina Belciu alături de Cristian Boureanu, potrivit viva.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și