Închide meniul

Partide de poker de ore întregi. Gigi Becali şi alţi milionari români îşi puneau banii la bătaie: "Era tare de tot!" Singurul lucru interzis

Antena Sport Publicat: 28 decembrie 2020, 6:40 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Partide de poker de ore întregi. Gigi Becali şi alţi milionari români îşi puneau banii la bătaie: "Era tare de tot!" Singurul lucru interzis

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Beclai alături de Mihai Stoica

  • Partide de poker jucate de oameni de fotbal
  • Cât de bun era Gigi Becali

Alături de fostul şef al Ligii, mai jucau Gigi Becali, Mircea Sandu, Giovanni Becali sau Gheorghe Ştefan. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir spune că Gigi Becali era foarte bun la poker. Un singur lucru era interzis: să nu se vorbească despre fotbal

"Partidele de poker erau celebre. Se jucau la Sechelariu acasă. Ștefan (nr: Gheorghe Ștefan) era mai zgârcit așa și nu ne prea ducea la Piatra Neamț. Nu se juca niciodata mai mult de 3-4 ore.

Reclamă

Nu avea voie nimeni să vorbească despre fotbal. De exemplu dacă juca Bacău cu Steaua la fotbal și la masă erau Sechelariu și Becali și dacă ziceau ceva de fotbal, eu mă ridicam și plecam. Porumboiu era foarte larg și nu prea a câștigat niciodată, nu avea noroc. Gigi Becali era tare de tot. Venea cu bani. Sandu era un jucător bun. Mai venea și Giovanni”, a declarat Dragomir la Realitatea TV. 

Gigi Becali a dezvăluit cum a făcut primii bani

Becali a povestit cum a ajuns să aibă parte de primii bani. Tatăl său avea o turmă de oi, iar banii veneau din acest domeniu.

Reclamă

Banii i-a câştigat tata din vân­za­rea produ­selor lactate, a mieilor şi oilor”, dezvăluia și Gigi Becali, care a precizat și cum i-au ”înflorit” afacerile după Revoluție.

„Când toa­tă lu­mea se du­cea la turci să ia do­­uă-trei perechi de blugi, eu a­du­­ceam cu ti­ru­rile. Îi bă­gam di­rect în en-gros-uri, iar ba­nii îi pri­meam pe loc. Nu mă interesa pe mine dacă se vindeau sau cât timp le trebuia pentru a scă­pa de mar­fă. A­du­ceam şi 10 ti­ruri de blugi pe săp­­tă­mâ­nă. Banii îi rulam în fie­ca­re zi”, a dezvăluit Gigi Becali.

Un alt episod antologic din biografia patronului FCSB a fost momentul când a venit acasă cu o basculantă de bani.

Reclamă 4 / 0/3

Pen­tru că nu aveam un­de să bag toţi ba­nii, i-am des­cărcat în curte. A­poi m-am dus în casă, am luat o fo­lie de celofan şi i-am acoperit, pen­tru că îmi era teamă să nu plo­uă peste noap­te şi să-i ude. Cred că în total, transformaţi în valută, e­rau acolo 1.000.000 de dolari”, a mai dezvăluit Becali.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: "Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame"
AntenaPLAY • 27 mart., 15:53
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame”
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”