Închide meniul
Foto

Pasiunea secretă a lui Viorel Lis, care a împlinit 81 de ani. Momentul în care i s-a spulberat marele vis

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 februarie 2024, 18:51

Reclamă

Pasiunea secretă a lui Viorel Lis, care a împlinit 81 de ani. Fostul primar al Capitalei este un microbist înrăit, dar puţină lume ştie că a şi jucat fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viorel Lis a împlinit pe 19 februarie vârsta de 80 de ani. În tinereţe, Viorel Lis a jucat fotbal. O accidentare suferită la vârsta de 20 de ani l-a făcut să renunţe la cariera în fotbal.

Pasiunea secretă a lui Viorel Lis, care a împlinit 80 de ani

Totuşi, Viorel Lis nu a stat departe de fotbal. Acesta este unul dintre cei mai înrăiţi suporteri ai Rapidului. Viorel Lis a devenit o prezenţă în showbiz după ce s-a căsătorit cu Oana Lis. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU SOŢII LIS) Viorel Lis era o prezenţă constantă la meciurile Rapidului şi nu a ezitat să îşi dezvăluie, în trecut, antipatia pe care o avea pentru echipa lui Gigi Becali. Chiar patronul de la FCSB este o persoană care îl enerva.

Dacă aş avea bani mulţi, i-aş plăti pe toţi care o bat pe Steaua (n.r. – FCSB) pentru că nu-mi place patronul. Nu vreau să jignesc, dar cum e ţăranul când ajunge împărat se crede foarte mare„, spunea Viorel Lis în trecut, conform sport.ro.

Viorel Lis mai are o pasiune şi pentru jocurile de noroc. Fostul prima al Capitalei a ţinut multă vreme prima pagină a ziarelor cu pasiunea sa costisitoare. În ziua în care a împlinit 81 de ani, Oana Lis i-a făcut un tort personalizat. Diferenţa de vârstă dintre cei doi soţi este de 35 de ani.

Reclamă

Mă simt ca și când aș fi mai tânăr. Sufletul contează. Contează și cu cine trăiești, cu cine stai, cu cine vorbești. Oana a fost mereu lângă mine și m-a ajutat foarte mult. Dacă nu era ea, clacam. Recunosc că nu aș fi putut, dacă era invers, să am grijă eu de ea”, spunea Viorel Lis, pentru AntenaStars, în momentul în care a vorbit despre vârsta sa.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10
mai
0:17
Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League
10
mai
0:00
Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League
23:50 Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu 23:33 Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase 23:21 Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României Vezi toate știrile
Citește și