Închide meniul
Foto

Pe Andreea Marin o ştie toată lumea, dar puţini ştiu cum arată sora ei. Cristina este de o frumuseţe răpitoare

Antena Sport Publicat: 24 august 2021, 19:22

Reclamă
Pe Andreea Marin o ştie toată lumea, dar puţini ştiu cum arată sora ei. Cristina este de o frumuseţe răpitoare

Facebook Andreea Marin

Andreea Marin a vorbit despre averea pe care o are

Sora Andreei Marin are 41 de ani şi este de o frumuseţe răpitoare. Este blondă şi căsătorită. Deşi putea face oricând carieră în televiziune datorită aspectuluisău, Cristina a stat departe de domeniul în care sora sa mai mare a performat. Cristina Chiser a ales să se îndrepte în domeniul afacerilor, scrie ciao.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Marin a făcut sport de performanţă

Puţină lume ştie că Andreea Marin putea urma o carieră în sport. În tinereţe, vedeta a făcut handbal de performanţă. Andreea Marin nu a ezitat să vorbească despre această experienţă.

„Am făcut handbal. Este adevărat că atunci când practici un sport de echipă capeţi o disciplină care îţi foloseşte din plin când ajungi la maturitate. Păcat că noi femeile ne adunăm mai greu când vine vorba de aceste lucruri„, a povestit, în trecut, Andreea Marin, conform gsp.ro.

Andreea Marin a vorbit despre averea sa

Deşi este o persoană împlinită din punct de vedere material, Andreea Marin nu este genul de om care să epateze.

Nu sunt un om pe care să îl poţi numi „cu bani, bogat. Pe scurt, am casă, o maşină, posibilitatea de a călători şi de a-mi da copilul la o şcoală care să îi ofere un viitor mai bun. Asta e averea în bani pe care o consider importantă. Nu o să mă vezi făcând exces de investiţii în articole vestimentare, în genţi. Sunt mai cumpătată”, a declarat Andreea Marin pentru wowbiz.

Reclamă
Reclamă 4

„Admir calitatea acestor produse, dar de la distanţă. Nu o să cumpăr niciodată o maşină de fiţe. Am o maşină normală pentru un om cu nevoile mele, un 4×4. Maşina anterioară am ţinut-o vreo 13 ani. Nu schimb maşinile ca pe şosete. Maşina şi casa sunt luate pe credit. La casa mai am de plătit vreo 10 ani”, a adăugat prezentatoarea TV.

Recomandări

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:05

Mircea Lucescu: „Pentru mine nu a existat niciodată o Generaţie de Aur”! Jucătorii naţionalei care l-au impresionat pe „Il Luce”

16:01

Edi Iordănescu, în top 10 selecţioneri ai României din toate timpurile

16:00

Turcia – Georgia, LIVE TEXT, 19:00! Primul meci din istorie pentru Georgia, la EURO! Echipele probabile

15:51

LIVE TEXTCorvinul îşi află acum adversara din turul 1 preliminar al Europa League!

15:29

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

15:12

VIDEODenis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0. Ce i-a arătat pe telefon un jurnalist turc

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și