Închide meniul
Foto

Pensia alimentară uriașă pe care o va plăti Laurențiu Reghecampf, după ce a părăsit-o pe Anamaria Prodan pentru amantă. Detalii din scandalul de divorț

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 noiembrie 2021, 15:53

Pensia alimentară uriașă pe care o va plăti Laurențiu Reghecampf, după ce a părăsit-o pe Anamaria Prodan pentru amantă. Detalii din scandalul de divorț

Ce pensie va trebui să plătească Laurențiu Reghecampf

Colaj Hepta / Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este hotărâtă să se răzbune și vrea să îl lase pe Reghecampf fără avere. Mai mult, ar urma să primească și o pensie uriașă pentru Bebeto, fiul pe care îl are cu cel de-al doilea soț. Nu e cale de întoarcere, mai ales că și-a angajat un avocat de top. Este vorba de Don Schiller, cel care a reprezentat-o pe Juanita Jordan în procesul de divorț pe care aceasta l-a avut cu legenda din NBA, Michael Jordan!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce pensie alimentară va plăti Laurențiu Reghecampf după divorțul cu Anamaria Prodan

Atunci cand pensia alimentară trebuie plătită de către un părinte, aceasta este calculată în funcție de numărul copiilor aflați în întreținere:

– 1/4 din venitul lunar pentru un copil;
– 1/3 din venitul lunar pentru doi copii;
– 1/2 din venitul lunar pentru trei sau mai mulți copii.

Pensia alimentară trebuie plătită până când copilul împlinește vârsta de 18 ani, iar dacă urmează studiile la o instituție de învățământ superior, plata poate continua până la finalizarea studiilor, însă nu mai târziu de împlinirea vârstei de 25 de ani„, se arată în articolul 533 din Codul Civil.

Potrivit cancan.ro, Reghe ar urma să achite o pensie alimentară care reprezintă un sfert din salariul de 15.000 de euro pe lună pe care îl încasează la Universitatea Craiova. Este vorba de 3.750 de euro, aproximativ 18.500 de lei pe lună! Suma este colosală, ținând cont că salariul mediu net în România este de aproape 3.500 de lei.

Reclamă
Citește și:

Anamaria Prodan, atacată de Mariana Pfeiffer: „Îmi solicita să fiu de acord cu micșorarea pensiei alimentare”

Laurențiu Reghecampf a plătit o pensie alimentară uriașă și după ce a divorțat de prima soție. Mariana Pfeiffer tocmai a atacat-o pe Anamaria Prodan și a dezvăluit că agentul de jucători i-a făcut o cerere uluitoare.

Minte și în ceea ce-l privește pe fiul meu Luca! E o minciună afirmația că l-a crescut sau a avut grijă de el! Luca a crescut alături de mine și actualul meu soț, a învățat în Germania și tot noi am fost cei care s-au preocupat ca el să practice ciclism de performanță.

Tot aici se cuvine să menționez și faptul că, tot din aceeași «grijă» pe care i-a purtat-o fiului meu, Anamaria Prodan, după divorțul nostru, îmi trimitea email-uri prin care-mi solicita să fiu de acord cu micșorarea pensiei alimentare pe care Laurențiu Reghecampf i-o datora fiului său. De la suma de 9.000 de lei, la 100 de lei.

Reclamă 4 / 0/3

Solicitările veneau din partea ei și, cel mai probabil, erau făcute pe la spatele lui, fără ca el să știe. Toate declarațiile referitoare la fiul meu nu fac altceva decât să-l mâhnească pe acesta„, a răbufnit prima soție a lui Laurențiu Reghecampf pentru sursa menționată anterior.

Recomandări
  • Laurențiu Reghecampf va divorța de Anamaria Prodan
  • Ce pensie alimentară va fi nevoit să plătească Reghecampf

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și