Închide meniul
Foto

Brigitte şi Florin Pastramă riscă să ajungă la închisoare după ce au făcut o gafă uriaşă. Ce li s-a transmis la audieri şi cum s-ar fi autodenunţat

Reclamă

Publicat: 22 iulie 2021, 16:59

Brigitte şi Florin Pastramă riscă să ajungă la închisoare după ce au făcut o gafă uriaşă. Ce li s-a transmis la audieri şi cum s-ar fi autodenunţat

Percheziţii acasă la fosta soţie a lui Ilie Năstase

Instagram Brigitte Pastramă

Cei doi au fost audiaţi la sediul Poliţiei Sectorului 2, pentru audieri. Anchetatorii îi suspectează că au pus în circulaţie măşti contrafăcute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Percheziţii acasă la fosta soţie a lui Ilie Năstase

Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute.

Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri„, a anunțat Poliția Capitalei.

Potrivit Fanatik, cei doi s-ar fi autodenunţat, practic, după ce au făcut o campanie agresivă de reclame pentru site-ul prin intermediul cărora vindeau măştile pe care le prezentau a fi a unor firme renumite. De altfel, poliţiştii i-au anunţat pe Brigitte Pastramă şi pe Florin Pastramă să fie cât mai sinceri la audieri, pentru că au împotriva lor dovezi solide.

Conform Codului Penal, infracţiunea de care sunt bănuiţi este pedepsită cu închisoarea şi cu amenzi de până la 150.000 de lei. ”Punerea în circulație a produselor realizate ca urmare a contrafacerii sau folosirii fără drept a obiectului unei invenții se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani”, se arată în Articolul 300.

Reclamă

Fosta soţie a lui Ilie Năstase a mai ajuns după gratii şi la începutul anilor 2000. Brigitte a fost acuzată de tâlhărie şi a primit 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare. A fost eliberată condiţionat după doi ani.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și