Închide meniul
Foto

Presupusa iubită a lui Ion Ţiriac, cu 37 de ani mai tânără, a rupt tăcerea: „Am râs când s-a scris că l-am părăsit! Poate cineva să-l părăsească?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 iulie 2021, 19:01 / Actualizat: 22 iulie 2021, 1:31

Presupusa iubită a lui Ion Ţiriac, cu 37 de ani mai tânără, a rupt tăcerea: „Am râs când s-a scris că l-am părăsit! Poate cineva să-l părăsească?”

Ion Ţiriac

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Irina Deleanu a vorbit fără ocolişuri de relaţia pe care o are cu Ion Ţiriac. Aceasta spune că se cunoaşte cu fostul mare tenismen român de 25 de ani şi are o relaţie specială. În acest an, Irina Deleanu, care este o prezenţă constantă în anturajului lui Ion Ţiriac, a lipsit de la ziua de naştere a miliardarului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Deleanu, despre relaţia cu Ion Ţiriac

Am râs pentru că m-a distrat foarte tare când s-a scris că l-am părăsit. Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac?”, a spus Irina Deleanu pentru Playsport. Mai mult, Irina Deleanu a spus, mai în glumă, mai în serios, că nu locuieşte cu miliardarul român.
„Ne vedem când e nevoie, avem întâlniri de bussines„, a mai spus Irina Deleanu.

Irina Deleanu şi Ion Ţiriac s-au văzut ultima dată acum o lună! Promisiunea făcută de miliardarul român

Irina Deleanu a spus că ultima dată s-a văzut cu Ion Ţiriac acum o lună. Mai mult, omul de afaceri i-a făcut o promisiune.

Ultima oară când am vorbit mi-a promis că în cadrul proiectului său de la Otopeni, o să facă o sală destinată exclusiv gimnasticii ritmice. Avem afluență de copii, gimnastica ritmică atrage fetițele. Singura problemă e că nu avem o sală propice unde să ne desfășurm activitatea și nu prea avem unde să le chemăm la antrenamente. Ne descurcăm greu cu baza materială, antrenoarele caută săli unde să facă antrenamente”, a mai spus Irina Deleanu pentru sursa mai sus citată.

Ce avere are Ion Ţiriac

Pandemia nu i-a afectat şi pe cei mai bogaţi oameni din lume. Jurnaliştii de la Forbes au anunţat că, în 2021, sunt nu mai puţin de 2755 de miliardari la nivel mondial, cu 660 mai mult decât în 2020. Doi români sunt în top, iar unul dintre ei este Ion Ţiriac.

Reclamă

Averea totală strânsă de cei 2755 de bogaţi se ridică la 13 trilioane de dolari, sumă care a crescut peste 5 trilioane mai puţin de 12 luni. Sursa citată anterior estimează că 86% dintre miliardari nu au fost afectaţi de problemele cauzate de Covid-19.  Ion Ţiriac se descurcă excelent în acest an. Averea fostului mare jucător de tenis e într-o continuă creştere. Mai întâi a crescut cu 300 de milioane de dolari şi a ajuns la 1.5 miliarde. În ultimele zile a mai făcut un salt de 400 de locuri în clasamentul general şi a ajuns la o avere de 1.7 miliarde de dolari.

Pensia uriaşă a lui Ion Ţiriac

Ion Ţiriac are o pensie uriaşă. Omul de afaceri primeşte lunar 12.000 de lei, o sumă mult peste media pensiilor din ţară. Un lucru interesant este că miliardarul român nu şi-a mai ridicat pensia din 1999. Toţi banii au intrat într-un cont şi nu au fost folosiţi încă, ţinând cont de averea avută de fostul jucător.

Motivul pentru care Ion Ţiriac are o pensie atât de mare se leagă de perioada în care acesta şi-a terminat cariera în tenis. Următorii 20 de ani acesta a fost ofiţer în Ministerul de Interne şi a ieşit la pensie cu grad de colonel, susţine sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Irina Deleanu, declaraţii despre Ion Ţiriac
  • Ce relaţie are cu milionarul român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și