Închide meniul
Foto

Presupusul amant al Anamariei Prodan a rupt tăcerea despre relaţia cu soţia lui Laurenţiu Reghecampf. Ce a spus de divorţ

Reclamă

Publicat: 27 mai 2022, 17:22 / Actualizat: 27 mai 2022, 22:38

Presupusul amant al Anamariei Prodan a rupt tăcerea despre relaţia cu soţia lui Laurenţiu Reghecampf. Ce a spus de divorţ

Presupusul amant al Anamariei Prodan nu scapă de "fantomele trecutului"

Dan Alexa și Anamaria Prodan / gsp.ro

Presupusa relaţie dintre Anamaria Prodan, soţia lui Laurenţiu Reghecampf, şi Dan Alexa a devenit din nou un subiect la modă după ultimele declaraţii date de antrenorul Universităţii Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a lăsat să se înţeleagă, în cadrul unui interviu, că decizia divorţului ar fi fost luată după ce Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa.

În cadrul unei emisiuni din acest an, de la gsp.ro, Dan Alexa a negat cu vehemenţă o presupusă relaţie de amor cu Anamaria Prodan.

A fost iubire între tine și Anamaria Prodan?!” – a fost cea mai dificilă întrebare primită de Dan Alexa din partea lui Ovidiu Ioaniţoaia.

Nu, nea Ovidiu (n.r. – Ovidiu Ioaniţoaia)! Ce întrebare e asta? A fost foarte mult respect și ea m-a ajutat foarte mult. Mai ales la Călărași, unde a adus mulți jucători, a adus și bani. Apoi m-a dus la Astra. Ea e genul de impresar care se implică total„, a spus Dan Alexa la gsp.ro.

Reclamă

Dan Alexa a abordat şi subiectul divorţului din Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan. Alexa a spus că nu se poziţionează de nicio parte.

Nu sunt nici de partea ei, nici a lui Reghecampf, divorțul e problema lor. Au probleme, ei știu cel mai bine ce e acolo. Îmi pare rău că au ieșit lucruri foarte urâte în presă. Dar, ca părere personală, ar trebui să își spele lucrurile în familie„, a mai spus Dan Alexa.

Anamaria Prodan, reacţie categorică în privinţa lui Dan Alexa

Anamaria Prodan a răbufnit pe reţelele de socializare după ce în spaţiul public au apărut informaţii legate de o presupusă relaţie cu Dan Alexa.

Reclamă 4 / 0/3

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf nu a mai suportat aceste acuzaţii pe care le consideră nefondate şi a trecut la ameninţări.

Legat de subiectul cu Alexa, presupusul amant al meu de azi, pe care-l mai aud că îndrăznește să pronunțe așa mitocănie, îl bat cu o singură mână pana nu mai știe cu buletinul în mână cum îl cheamă ! Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap„, a atacat Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Dan Alexa și Anamaria Prodan au fost protagoniștii unui episod controversat. La finalul partidei dintre Astra şi Botoşani, din 2019, soţia lui Reghecampf a fost surprinsă de camere în timp ce i-a dat un pumn în faţă antrenorului de atunci al giurgiuvenilor.

Laurențiu Reghecampf, noi dezvăluiri despre presupusul amant al Anamariei Prodan

„Am suferit din dragoste!”, spunea Reghecampf în luna februarie. A ținut atunci să spună că marele lui regret este că nu a divorțat de Anamaria Prodan încă din momentul în care aceasta l-a lovit cu pumnul pe „Chirurg”, chiar în fața camerelor de filmat.

Episodul incredibil dintre Anamaria și Dan Alexa a avut loc în primăvara anului 2019. Reghecampf a anunțat că, dacă nu s-ar fi întâmplat acel incident, situația ar fi fost total alta.

„Ați mai fi divorțat dacă nu exista ‘episodul Alexa’?”a fost întrebat Laurențiu Reghecampf. Răspunsul antrenorului din Bănie nu s-a lăsat așteptat: „Nu!”

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și