Închide meniul
Foto

Presupusul amant al Anamariei Prodan îşi caută soţie. Momentul pe care îl aşteaptă încă de când a divorţat!

Publicat: 23 septembrie 2021, 10:49

Reclamă
Presupusul amant al Anamariei Prodan îşi caută soţie. Momentul pe care îl aşteaptă încă de când a divorţat!

Presupusul amant al Anamariei Prodan nu scapă de "fantomele trecutului"

Dan Alexa și Anamaria Prodan / gsp.ro

Anul trecut au apărut veşti că Alexa i-ar fi oferit deja inelul de logodnă iubitei lui. Era într-o relaţie cu Andrada, cea care a asistat la scandalul uriaş de la Giurgiu, în vara anului 2019. Alexa a primit atunci un pumn de la Anamaria Prodan şi, potrivit click.ro, de vină era chiar tânăra brunetă. Atunci au apărut zvonurile că antrenorul ar fi fost amantul soţiei lui Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu mi-a plăcut gestul. M-a sunat și am vorbit cu ea. Știam ce probleme sunt la Astra. Nu eram în țară atunci, eram în Emirate. I-am spus că nu e deloc normală reacția ei. Nu trebuia să reacționeze așa”, a spus Reghecampf imediat după ce a văzut imaginile apărute în presă.

Dan Alexa, pregătit să se căsătorească din nou

Dan Alexa a evitat, cu fiecare ocazie, să vorbească despre ceea ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan, cea care îi este şi impresar. Totuşi, tehnicianul a rupt tăcerea, în premieră, despre motivul care a dus la „ruptura” între el şi fosta soţie.

Cred că am ajuns la divorț pentru că am fost de foarte mult timp împreună. Cred că am fost imatur în relație. Atunci când cunoști pe cineva de mult există și riscul ăsta să nu te maturizezi odată cu relația, să apară alte probleme odată cu creșterea în vârstă.

(Ţi-ai dori din nou să ajungi în faţa altarului, ai fi pregătit pentru acest pas?) Da, sigur. Dacă iubesc și găsesc înțelegere, cu siguranță!„, a spus Dan Alexa pentru antenastars.ro.

Reclamă

Dan Alexa continuă să fie într-o bună relaţie cu Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Celebrul cuplu trece însă prin momente dificile şi sunt în centrul unui scandal uriaş. Totul după ce Reghe a anunţat că va divorţa, la scurt timp după ce şi-a reînnoit jurămintele cu soţia lui.

Anamaria Prodan, sprijin pentru Dan Alexa

Anamaria Prodan nu şi-a ascuns niciodată simpatia profesională pentru Dan Alexa. Chiar dacă au apărut multe zvonuri că ar avea o relație cu fostul internațional, după ce i-a dat acestuia o palmă la finalul unui meci, vedeta le-a negat în termeni duri.

Legat de subiectul cu Alexa, presupusul amant al meu de azi, pe care-l mai aud că îndrăznește să pronunțe așa mitocănie, îl bat cu o singură mână pana nu mai știe cu buletinul în mână cum îl cheamă ! Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap”, a atacat atunci Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și