Închide meniul
Foto

Presupusul amant al Anamariei Prodan joacă tare și anunță că vrea să se căsătorească. Ce a putut să spună despre Laurențiu Reghecampf

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 septembrie 2021, 13:01

Presupusul amant al Anamariei Prodan joacă tare și anunță că vrea să se căsătorească. Ce a putut să spună despre Laurențiu Reghecampf

Anamaria este în scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

După divorțul de Izabela, Dan Alexa se gândește din nou la căsătorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Da, sigur. Dacă iubesc și găsesc înțelegere, cu siguranță”, a spus Dan Alexa.

În spațiu public au apărut informații conform cărora Anamaria Prodan și Dan Alexa ar avea o relație. Aceste informații au fost negate cu vehemență de ambele părți. DE altfel, Dan Alexa spune că este prieten cu atât cu Anamaria Prodan, cât și cu Laurențiu Reghecampf.

Este o familie pe care eu o apreciez foarte mult, Reghe este unul dintre antrenorii foarte buni din fotbalul românesc”, a mai spus Dan Alexa la Spynews.

Reclamă

Dan Alexa a vorbit despre divorțul prin care a trecut

Presupusul amant al Anamariei Prodan a ţinut să facă lumină despre divorţul prin care a trecut. A dezvăluit despre motivul pentru care el şi Izabela nu mai formează un cuplu.

Eu am avut parte de o soție foarte bună, are și-a dedicat viața pentru mine. (…) Ea suferea foarte mult când jucam prost sau eram criticat. Și-a dat viața după programul meu. (…) Cred că am ajuns la divorț pentru că am fost de foarte mult timp împreună.

Cred că am fost imatur în relație. Atunci când cunoști pe cineva de mult există și riscul ăsta să nu te maturizezi odată cu relația, să apară alte probleme odată cu creșterea în vârstă„, a declarat Dan Alexa pentru Antena Stars, citat de spynews.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
Vezi toate știrile
Citește și