Închide meniul
Foto

Presupusul amant al Anamariei Prodan nu scapă de „fantomele trecutului”. Cum a fost ironizat: „Nu are el față de copil cuminte!”

Publicat: 31 august 2023, 11:23

Reclamă
Presupusul amant al Anamariei Prodan nu scapă de „fantomele trecutului”. Cum a fost ironizat: „Nu are el față de copil cuminte!”

Presupusul amant al Anamariei Prodan nu scapă de "fantomele trecutului"

Dan Alexa și Anamaria Prodan / gsp.ro

Presupusul amant al Anamariei Prodan nu scapă de „fantomele trecutului”. Dan Alexa nu reuşeşte să facă uitat episodul incredibil din urmă cu patru ani, când a fost lovit în faţă de agentul de jucători. Anamaria era căsătorită atunci cu Laurenţiu Reghecampf şi au apărut zvonurile unei relaţii cu „Chirurgul”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexa a luat o decizie drastică şi nu mai este impresariat de Anamaria Prodan. Este în negocieri avansate pentru a o prelua pe FC Botoşani, dar patronul moldovenilor nu s-a ferit să îl ironizeze pe antrenorul de 43 de ani pentru acel moment „negru” din viaţa lui.

Presupusul amant al Anamariei Prodan nu scapă de „fantomele trecutului”

În acel moment a fost un copil mult mai mult decât politicos„, a precizat milionarul român când şi-a amintit de palma primită de Dan Alexa de la Anamaria Prodan.

Am făcut mai multe sondaje și încercări. Nu sunt cel mai potrivit aici, eu doar miros omul. Orice om din fotbalul acesta, mai arată uneori o mică chestie publică. Că mi-a zis cineva că el a avut acel moment în care s-a certat cu Anamaria Prodan. Din câte știu, nu cred că mai are vreo relație cu doamna Prodan, dar nici nu contează pentru mine. Dar în acel moment a fost un copil mult mai mult decât politicos.

Eu l-am luat pe Alexa și pentru vestiar. Am câțiva jucători străini care au jucat pe la echipe bune și cred eu că el se va impune în fața lor. Știu că i-a avut pe Budescu, Alibec și Tamaș, iar atunci arătat că poate să țină un vestiar.

Reclamă

Eu repet, după judecata mea jucătorii ar trebui să îl respecte mai mult după acea palmă de la Anamaria Prodan. Nu are el față de copil cuminte sau de vreun fricos. Nu cred că va fi asta o problemă greu de gestionat pentru Dan.

Eu cred că el poate duce echipa mea pe un loc pe care u mi-l doresc în clasament. Consider că am o echipă bună, care nu e de poziția pe care o avem acum. Am nevoie de un om care are și ambiție el este foarte tânăr, a mai antrenat în SuperLiga. Este unul dintre antrenorii care nu a mai fost în prima ligă și cred eu că foamea va arăta că poate să fie aici. Cred că Dan este cea mai bună soluție”, a declarat Valeriu Iftime pentru fanatik.ro.

Rămas liber de contract după despărţirea de FC Braşov, Dan Alexa a recunoscut că a avut de suferit de pe urma acelui scandal. „Chirurgul” a rupt tăcerea şi a afirmat că s-a ferit să se mai afişeze alături de vedeta de 50 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mi-a căzut bine, dar pe mine mă interesează ce zice lumea? M-a deranjat la început. M-am gândit chiar că ar fi trebuit să reacționez imediat în fața Anei, dar acum mă felicit că n-am făcut-o. Mă atacau toți, ‘băi, te-a lovit, a dat Prodanca în tine!’, a fost o nebunie un timp„, spunea Alexa.

Laurenţiu Reghecampf s-a declarat dărâmat de scandalul dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa

Laurenţiu Reghecampf a lansat, anul trecut, un atac fără precedent la adresa Anamariei Prodan. Antrenorul lui Neftchi Baku a făcut referire la episodul în care Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa.

În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu? Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe, în rest nimic.

Clar m-a deranjat foarte tare (n.r. – scandalul cu Dan Alexa). Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci. Sincer, da, am suferit din dragoste. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva (n.r. – Reghecampf nu a precizat dacă a fost afectat de scandal sau de zvonurile legate de infidelitatea soţiei sale)„, a spus Laurenţiu Reghecampf într-un podcast, au scris cei de la click.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și