Închide meniul
Foto

Prietena lui Ion Ţiriac, dezvăluiri inedite. Ce se întâmplă în viaţa vedetei Laurette. „Avem planuri serioase”

Publicat: 13 septembrie 2021, 18:19

Laurette Atindehou se simte excelent alături de fostul atacant de la Dinamo, Magaye Gueye. Chiar dacă au avut o relaţie controversată până acum şi au fost despărţiţi, o perioadă, cei doi se pare că şi-au găsit liniştea.

Reclamă
Laurette Adindehou este într-o relaţie cu Magaye Gueye

Laurette Adindehou, detalii despre relaţia ei

Colaj Instagram / Hepta

Laurette, care are o relaţie de prietenie cu Ion Ţiriac, a recunoscut că are planuri importante cu fotbalistul. Acesta a fost suspendat trei luni de ANAD după ce a fost depistat pozivit cu cocaină.

Reclamă

Laurette Adindehou este într-o relaţie cu Magaye Gueye

Joacă fotbal foarte bine. Este un fotbalist foarte bun și chiar e un băiat foarte, foarte talentat. Avem și planuri de viitor. (…) Planuri serioase, da, există și planuri serioase, dar nu vreau să discut despre relația mea„, a declarat Laurette Atindehou pentru Antena Stars, citată de spynews.

Reclamă

Laurette a recunoscut că a trecut prin clipe dificile din cauza relaţiilor anterioare. Acum anunţă că şi-a găsit jumătatea.

Am avut și perioade grele, dar important este când ai perioade grele în viață să te ridici mai puternică decât ai fost. În primul rând este Dumnezeu care ne ajută, pentru că fără el nu faci nimic, dar la un moment dat în viață Dumnezeu pregătește pentru tine o persoană potrivită care îți apare în viață atunci când te aștepți mai puțin„, a mai spus vedeta.

Laurette Atindehou, ajutată de Ion Ţiriac cu un bolid de lux

Ion Ţiriac îi face toate poftele vedetei Laurette Atindehou. Tânăra de 37 de ani a filmat un videoclip la piesa „Big Girl” şi a beneficiat de ajutorul miliardarului român.

Frumoasa mulatră a primit o maşină din parcul auto al fostului jucător de tenis. Bolidul de lux costă nu mai puţin de 100.000 de euro.

Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială.

Este o relație frumoasă de prietenie! E un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic„, a declarat Laurette.

Încă din 2016 au existat zvonuri că Laurette ar fi iubita lui Ion Ţiriac. Cei doi au fost surprinşi atunci, la Mamaia, făcând plajă împreună.

Reclamă
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea