Închide meniul
Foto

Prima imagine cu Laurenţiu Reghecampf, după anunţul divorţului de Anamaria Prodan: „Ce faci, mă?” Cum a putut să apară bărbatul

Antena Sport Publicat: 24 iunie 2021, 14:35

Reclamă
Prima imagine cu Laurenţiu Reghecampf, după anunţul divorţului de Anamaria Prodan: „Ce faci, mă?” Cum a putut să apară bărbatul

Colaj Hepta

Laurenţiu Reghecampf, în pragul divorţului de Anamaria Prodan

Divorţul dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan continuă să stârnească valuri de reacţii. Deşi bărbatul a spus că există o ruptură între el şi soţia sa, Anamaria Prodan a exclus varianta divorţului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a postat pe reţelele de socializare o imagine cu Laurenţiu Reghecampf şi pisica familiei. Aceasta este prima imagine cu Laurenţiu Reghecampf după anunţul divorţului de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, cea mai dură reacţie după ce s-a spus că divorţează de Laurenţiu Reghecampf: „Luaţi mâinile de pe el!”

Anamaria Prodan a avut cea mai dură reacţie cu privire la presupusul divorţ de Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan a avut cea mai dură reacţie după ce în spaţiul public a apărut informaţia conform căreia va divorţa de Laurenţiu Reghecampf. Deşi bărbatul a confirmat ruptura de soţia lui, Anamaria Prodan a negat cu vehemenţă că există probleme în căsnicie. Aceasta a transmis un mesaj public fără precedent.

Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea! Este stop-joc! De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni. Am spus tot ce am avut de spus. Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte muți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc, am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași”, a spus Anamaria Prodan pentru Digisport.

Reclamă

Anamaria Prodan, cea mai dură reacţie

Niciodată nu o să accept ca cele două fete și cei doi băieți ai noștri să vadă aceste mizerii despre tatăl lor. Niciodată, soțul meu nu a avut treabă cu băutura, cu amante, că-și trădează nevasta. Niciodată! El este un bărbat ideal. E matrița bărbatului perfect! A dat clasă și va da clasă tuturor, nu se compară și n-are egal, își iubește familia ca nimeni altul.

Despre mine? Pfooa. Eu provin dintr-o familie mare. Pe mine nu mă interesează ce se scrie despre mine. Eu așa am crescut. Nici măcar nu citesc. Am aflat de la niște prieteni despre aceste materiale”, şi-a continuat vedeta discursul.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” Vezi toate știrile
Citește și