Închide meniul
Foto

Prima mare iubire a lui Bănel Nicoliţă este de o frumuseţe uimitoare. Cei doi s-au despărţit în secret

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 august 2023, 14:10

Reclamă
Prima mare iubire a lui Bănel Nicoliţă este de o frumuseţe uimitoare. Cei doi s-au despărţit în secret

Prima mare iubire a lui Bănel Nicoliţă este de o frumuseţe uimitoare

Captură Antena 1

Prima mare iubire a lui Bănel Nicoliţă este de o frumuseţe uimitoare. Este vorba chiar de fosta soţie a fostului internaţional român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina, superba femeie pe care Bănel Nicoliţă a iubit-o enorm, este de o frumuseţe uimitoare. Spre deosebire de fostul său soţ, Cristina este o persoană discretă şi preferă să se ocupe de educaţia celor două fetiţe.

Prima mare iubire a lui Bănel Nicoliţă este de o frumuseţe uimitoare

Cristina şi Bănel Nicoliţă au trăit 12 ani de zile o frumoasă poevste de iubire. Cei doi au decis, după 6 ani de căsnicie, să divorţeze în secret. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI DE SENZAŢIE CU FOSTA SOŢIE A LUI BĂNEL NICOLIŢĂ)

Cristina se ocupă, în prezent, şi de administrarea grădiniţei. Bănel şi Cristina au împreună două fetițe, pe Amalia și Natalia, care au cunoscut-o deja pe noua lui iubită.

Bănel Nicoliţă este implicat într-o nouă relaţie

Bănel Nicoliţă a făcut un anunț incredibil despre fosta soţie, Cristina, şi actuala iubită. Bănel e hotărât să le facă cunoştinţă celor două, la trei ani distanţă de la începutul relaţiei cu noua cucerire.

Reclamă

„Cristina încă nu cunoscut-o pe actuala mea iubită. Se va întâmpla asta la un moment dat. Când va fi, vă voi anunța. Mi-am asumat relația cu ea din toate punctele de vedere.

Fetițele au cunoscut-o pe iubita mea, le place de ea. Nu mă gândesc la nimic, nici la nuntă sau altceva. Las lucrurile să meargă de la sine că dacă le programezi, nu mai ies. Sunt deschis la orice și ce o vrea Dumnezeu.

Lucrurile merg bine între mine și iubita mea. Suntem împreună de trei ani deja. Eu nu m-am dus niciodată către frumusețe, mie îmi plac femeile calde, sincere.

Reclamă 4 / 0/3

Mie îmi plac femeile naturale și care este alături de mine oricând. Frumusețea și banii sunt trecători. Este mai bine să păstrăm relația pentru noi. Poate azi suntem împreună, mâine se întâmplă ceva și nu mai suntem”, a spus Bănel Nicoliţă, citat de fanatik.ro.

Momentul în care Bănel Nicoliţă şi-ar fi putut salva căsnicia

Cristina i-a pus o singură condiţie în încercarea de a evita despărţirea, dar tatăl copiilor ei nici nu a vrut să audă. Bănel Nicoliţă a refuzat să renunţe la echipa de fotbal din Făurei, la care era patron şi care l-a lăsat fără sume importante de bani. A luat decizia de a continua să îşi investească averea la clubul din oraşul natal şi acum regretă din plin.

„Fosta mea soție chiar a avut dreptate și i-am dat dreptate tot timpul. Mi-am asumat eșecul, greșelile. Și divorțul mi l-am asumat. Am spus că nu e vorba despre o femeie în viața mea, e vorba despre fotbal și bani pierduți, că acolo s-a dus toată căsnicia. Ea a spus ori Făurei, ori familia. Am zis, vrei să fii lângă mine? Nu. Am plecat.

Eu am greșit. Până la urmă, trebuia să mă gândesc la familie, că aia vin și pleacă. Dacă aș da timpul în spate, nu aș mai face o secundă. Acum relația cu familia mea e una foarte bună (…) Eu le-am făcut case la toată lumea. Pe numele meu nu am nimic.

Sunt fericit că am reușit să o iau de la capăt singur, cu ajutorul lui Dumnezeu, bineînțeles, cu familia mea, cu mama mea care m-a susținut în tot și a fost de acord cu tot ce am făcut eu”, a spus Bănel Nicoliță, în cadrul podcastului Victory Extra Time.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și