Închide meniul
Foto

Prima reacţie a Anamariei Prodan după anunţul divorţului! Unde a fost surprinsă impresara. Îşi vede de viaţă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 septembrie 2021, 9:23

Prima reacţie a Anamariei Prodan după anunţul divorţului! Unde a fost surprinsă impresara. Îşi vede de viaţă

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, în plin scandal de divorţ

Colaj Instagram/Hepta

Prima reacţie a Anamariei Prodan după anunţul divorţului de Laurenţiu Reghecampf. Impresara pare că îşi vede de viaţă şi nu dă doi bani pe zvonurile apărute chiar din apropierea cuplului. Anamaria Prodan tocmai a fost surprinsă într-o sală de box.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima reacţie a Anamariei Prodan în scandalul divorţului

Anamaria Prodan nu este deloc afectată sau cel puţin nu pare de ultimele evenimente petrecute în familia ei. Un apropiat a anunţat divorţul iminent, dar Anamaria Prodan pare mai fericită ca oricând. În urmă cu doar câteva minute a imortalizat o imagine cu ea în sala de box. Era foarte fericită şi plină de viaţă. „Box, corp perfect”, a scris impresara în dreptul imaginii postate la Instastory.

Anamaria Prodan şi Reghe, la un pas de divorţ

Se pare că ar fi doar o chestiune de timp până când Laurenţiu Reghecampf ar divorţa de impresară. Toate detaliile s-ar fi pus deja la punct. Reghe nici nu se gândeşte să mai continue relaţia.

Laurenţiu Reghecampf i-ar fi dat deja un termen soției sale de a apela la divorțul printr-un notar public, iar dacă impresara nu va face nimic în acest sens, atunci el va fi cel care va intenta proces de desfacere a căsătoriei cu ajutorul magistraților.

Cei doi nu mai sunt împreună de peste șase luni, timp în care, impresara a făcut orice ca sa îl poată convinge pe Laurențiu să nu recurgă la acest pas. Hotărât, Reghecampf își duce la bun-sfârșit planul de a se separa de Anamaria Prodan, încercând să facă acest lucru fără scandal și fără a ieși cu declarații la adresa soției sale.

Reclamă

”Laurențiu nu își dorește scandal și nu va ieși niciodată cu declarații care să afecteze pe Ana. El ține la ea și o respectă ca pe mama copiilor săi. Nu divorțează pentru nicio femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai are sentimente pentru soția lui. Ana se opune vehement și este destul de tulburată, nu se aștepta la asta.

Laurențiu este dispus să accepte orice propunere a Anei, pentru ca divorțul să se producă în liniște, fără scandal. El își dorește un divorț la notar, însă dacă acest lucru nu este posibil, vor merge la tribunal. Procesul, însă, va fi unul secret”, au declarat apropiați ai familiei pentru playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și