Închide meniul

Prima reacţie a lui Ilie Năstase după ce Ioana a anunţat divorţul anului! Decizia incredibilă luată de Nasty

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 martie 2021, 5:33

Prima reacţie a lui Ilie Năstase după ce Ioana a anunţat divorţul anului! Decizia incredibilă luată de Nasty

Hepta

Ilie Năstase divorţează pentru a cincea oară

"Nu știu nimic, nu am ce să comentez. Vorbiți cu ea. Eu sunt în tren", a spus Ilie Năstase, vizibil iritat, pentru click.ro. A vorbit mai mult, însă, Ioana, care a explicat şi faptul că Nasty a luat decizia incredibilă de a merge în faţa judecătorilor, la un tribunal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana a confirmat divorţul de Ilie Năstase

"Da, așa este. Am decis să divorțez, iar Ilie mi-a împărtășit și el dorința lui, numai că el nu a vrut la notar, așa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate. În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență. Vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe", a spus Ioana, pentru sursa citată. 

Ioana Năstase a avut o apariţie de 300.000 de euro la Judecătoaria Hârşova. Soţia lui Ilie Năstase a venit cu un superb Bentley, primit chadou de la soţul său, iar ca accesorii au ieşit în evidenţă geanta Hermes şi pantofii Louboutin.

Ilie Năstase, acuzat de Ioana: "Am ajuns acasă şi am rămas şocată. O ploaie de palme!"

Ilie şi Ioana Năstase se vor despărţi la aproape o lună de la scandalul imens, în care fostul sportiv a fost acuzat că şi-a bătut soţia. Pe 8 ianuarie, aceasta a chemat Poliţia, dar refuzat să depună plângere pentru ca Năstase să nu ajungă la închisoare.

"Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia", spunea Ioana, la momentul respectiv.

Reclamă

Ilie şi Ioana Năstase s-au cununat religios în vara anului trecut. Naşii le-au fost Ciprian Marica şi soţia lui. Fostul campion de la Roland Garros (1973) şi US Open (1972) a mai fost căsătorit cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului 23:20 „Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2 23:13 Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!” 23:10 Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!” 23:00 „VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2! 22:53 Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?” 22:49 „Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2! 22:43 „Te ascunzi, ţi-e frică! Bă, eu te văd!” Jucătorul făcut praf de Gigi Becali după FCSB – Rapid 2-2: „Îl trec prin foc!” 22:38 Prima reacţie a lui Gigi Becali, după FCSB – Rapid 2-2: „Olaru a dat 17 pase la adversari, dar e luptător!” 22:25 Cum poate deveni FCSB campioană matematic, după 2-2 cu Rapid. Toate calculele din playoff-ul Ligii 1 Vezi toate știrile
Citește și