Închide meniul
Foto

Prima reacţie a soţiei lui Cristi Tănase, după ce a obţinut ordin de protecţie faţă de „Dodel”. Mesaj cu ochii în lacrimi

Alex Ioniță Publicat: 11 mai 2024, 9:05

Reclamă
Prima reacţie a soţiei lui Cristi Tănase, după ce a obţinut ordin de protecţie faţă de „Dodel”. Mesaj cu ochii în lacrimi

Soţia lui Cristi Tănase, acuzaţii şocante la adresa lui "Dodel"

Colaj cu Adina Maria și Cristi Tănase / Instagram și AS.ro

A apărut prima reacţie a soţiei lui Cristi Tănase, după ce a obţinut ordin de protecţie faţă de „Dodel”. Fostul internaţional român nu se mai poate apropia, timp de un an, de Adina Maria şi de fiica lui care s-a născut în acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acest lucru vine ca o lovitură uriașă pentru fostul jucător de la FCSB, care a fost găsit, în urmă cu ceva vreme, în fața apartamentului său, plin de sânge și cu dinții sparți.

Prima reacţie a soţiei lui Cristi Tănase, după ce a obţinut ordin de protecţie faţă de „Dodel”

După ce instanța a decis că „Dodel” nu se poate apropia de soție și de fiică timp de 1 an, Adina Maria a făcut o postare pe rețelele de socializare, prin care și-a transmis prima reacție. Aceasta a publicat o poză cu o mama care își sărută copilul, alături de următorul mesaj:

„Totul este pentru tine, micuța mea!”, a notat soția lui Cristi Tănase, alături de un emoticon cu ochii în lacrimi.

„Dodel” a devenit tată în luna martie, însă problemele din căsnicie nu s-au rezolvat odată cu venirea copilului. După ce a născut, Adina Maria nu s-a afișat alături de Cristi Tănase. Aceasta a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare, însă nu l-a avut alături de ea pe fostul jucător de la FCSB.

Reclamă
Reclamă 4

Reacţia lui Cristi Tănase după ce a fost găsit pe jos în faţa uşii

În luna februarie au apărut imagini teribile cu Cristi Tănase. Acesta era pe jos, în faţa uşii de la intrarea în apartament, fără doi dinţi în gură şi încojurat de pete de sânge. Dodel a susţinut atunci că aştepta ca soţia lui să îi deschidă uşa.

„Nu m-a bătut nimeni, cine să mă bată. Eram la ușa apartamentului meu. Am fost la un șpriț sâmbătă și așteptam în fața ușii, să-mi deschidă soția. Am niște dinți provizorii, iar unul mi-a căzut. repet, nu m-a bătut nimeni.

Presa scrie numai minciuni despre mine, dar oricum nu mă interesează pe mine. Eu sunt un om care se distreză, mă simt bine. M-am lăsat de fotbal de doi ani, dar nu mă gândeam că o să fiu în continuare în atenția presei. Observ însă că se scrie mai mult acum decât când jucam.

Reclamă

Pentru ce? Niște prostii. Se umflă prea mult tot ce fac. Pentru mine n-ar fi o problemă, problema e la mama, la fratele meu. Mama a avut cancer, abia a scăpat, tata a murit de cancer. Unchiul meu la fel. Am probleme foarte grave. Asta e viața, mergem înainte!”, a spus Tănase, citat de fanatik.ro.

Clipul a apărut pe reţelele de socializare în contextul în care, la finalul lui 2023, Cristi Tănase a fost prins drogat la volan! Fostul fotbalist român, în vârstă de 36 de ani, a fost oprit de poliţişti la un control de rutină.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:27

Un nou transfer la CFR Cluj! Continuă întăririle pentru Dan Petrescu

10:24

Argentina s-a calificat în sferturile Copa America, după o victorie dramatică! Chile a acuzat dur arbitrajul: „Unde e VAR-ul?”

10:06

Zeljko Kopic confirmă interesul lui Dinamo pentru un jucător din Liga 1! „Câinii”, în luptă cu Rapid: „Am pus lupa pe el!”

9:35

„Numele Talpan îți spune ceva?” Reacții virale, după ce Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Florinel Coman

9:29

Florin Răducioiu vede o singură schimbare în echipa României în meciul cu Slovacia: „E intuiţia mea. Aş miza pe el”

9:19

Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei! Ce a spus, chiar înaintea meciului decisiv de la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și