Închide meniul
Foto

Prima rudă din familia lui Laurențiu Reghecampf care refuză să vină la botezul copilului cu Corina Caciuc. Lovitura dată de Anamaria Prodan. „Voi rămâne lângă Ana până voi închide ochii!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 februarie 2022, 16:47

Prima rudă din familia lui Laurențiu Reghecampf care refuză să vină la botezul copilului cu Corina Caciuc. Lovitura dată de Anamaria Prodan. „Voi rămâne lângă Ana până voi închide ochii!”

Prima rudă din familia lui Laurențiu Reghecampf care refuză să vină la botezul copilului cu Corina Caciuc

Instagram

Laurențiu Reghecampf l-a invitat la botez pe milionarul Moise Olariu, finul lui și al Anamariei Prodan. „Boxi”, așa cum e poreclit Olariu, l-a refuzat pe iubitul Corinei Caciuc fără să stea pe gânduri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima rudă din familia lui Laurențiu Reghecampf care refuză să vină la botezul copilului cu Corina Caciuc

Olariu a precizat că nu poate accepta invitația lui Reghe din respect pentru Anamaria Prodan. Milionarul e dispus să-i facă poftele celebrei impresare, chiar dacă asta înseamnă să fie împotriva lui Reghecampf.

Voi rămâne lângă Ana până voi închide ochii, este mai presus decât mama, nu știu cum să vă zic. Eu sunt prieten cu amândoi. Și cu Ana, și cu Laur, dar pentru mine Ana e sora mea. Nu există comparație în lume. Este singura persoană din lumea asta care a stat lângă mine și nu m-a lăsat când am fost jos, a făcut multe pentru mine, iar eu nu am cum, pur și simplu, acum să dau cu piciorul la tot.

Când nimeni nu a crezut în mine, ea a fost acolo. Noi avem o relație specială, voi fi mereu lângă ea, indiferent că greșește sau nu. E nebună, știu, face lucruri cu care nu sunt de acord, dar e alegerea ei. Amândoi au greșit, trebuia să facă totul altfel, dar s-a întâmplat.

Reghe normal că și-a asumat relația cu fata asta, pentru că o iubește și are o relație pe bună cu ea. În casă lucrurile erau știute demult, pentru oameni a fost o surpriză. Laur mi-a zis să vin la botezul copilului, îl respect, îl iubesc, dar eu nu pot să merg, nu pot să fac așa ceva din respect pentru Ana. Ea a făcut prea multe lucruri pentru mine, iar eu nu pot să-i întorc spatele. Niciodată!”, a spus Moise Olariu, potrivit click.ro.

Reclamă

Laurențiu Reghecampf va deveni tată a patra oară. Reghecampf îl are pe Luca, din relația cu Mariana Pfeiffer și pe Bebeto, din relația cu Anamaria Prodan. Reghe a mai avut și o fată cu Mariana, pe Ana Lisa Cristina, dar micuța a murit la vârsta de un an din cauza unor probleme cu care s-a născut la inimă.

Laurențiu Reghecampf, detalii despre relația cu Corina Caciuc

Reghecampf este, de aproape doi ani, într-o relație cu femeia care este cu 16 de ani mai tânără decât el. Corina Caciuc urmează să îi dăruiască un copil peste două luni și jumătate. „100% e băiat. Încă ne mai gândim la un nume”, a spus tehnicianul.

Anamaria Prodan a făcut-o praf pe iubita soțului ei, în ultimele luni. Reghecampf a ținut să vină cu lămuriri și a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Corina Caciuc. I-a declarat iubirea și a precizat că este extrem de fericit în alături de tânăra care tocmai a împlinit 29 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am luat legătura și am încercat să o cunosc cu adevărat. Pe Corina am cunoscut-o cu aproape doi ani în urmă, sau un an și opt luni.

Ce treabă are Anamaria Prodan cu Corina (n.r Caciuc). Ea știe foarte bine că nu are nicio implicare Corina pentru că eu m-am despărțit de ea. Eu sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile au luat pentru mine o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria Prodan să aibă parte de același lucru. Spun sincer acest lucru.

Probabil aș fi cel mai fericit om din lume (n.r. dacă Anamaria Prodan ar avea o relație). Proabil atunci se va potoli. Dar ce noroc am avut de femei… îmi aduc aminte și de Mariana (n.r. Pfeiffer)„, a declarat Laurențiu Reghecampf în cadrul unui podcast.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și