Închide meniul

Primul medic care dezvăluie starea în care se află de fapt Michael Schumacher

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 septembrie 2020, 9:16 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Primul medic care dezvăluie starea în care se află de fapt Michael Schumacher

Actionpress / Bucco,Herbert via Hepta

Michael Schumacher se află încă în stare critică

Erich Riederer este primul medic care dezvăluie detalii despre starea lui Schumi, despre care susţine că se află într-o stare vegetativă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erich Riederer: "Cred că asta este maximum pentru el"

"Cred că este într-o stare vegetativă, ceea ce înseamnă că acesta este conștient, dar nu răspunde la stimuli. Respiră, inima lui bate, probabil că se poate ridica și face pași mici ajutat de familie, dar cam atât. 

Cred că asta este maximum pentru el. Există vreo șansă să-l vedem așa cum era înainte de accident? Chiar nu cred asta”, a spus Erich Riederer, citat de TMC. 

Pe 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:37 Xavi a dat de pământ cu La Liga după El Clasico! Antrenorul Barcelonei, un car de nervi: „E o ruşine! Nu vreau să tac” 8:28 Un jucător important de la FCSB e pe picior de plecare! Gigi Becali: „Îl las liber” 21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
21
apr.
21:55
Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!”
Vezi toate știrile
Citește și