Închide meniul
Foto

„Prinţişorul Craiovei” a rupt tăcerea despre averea pe care o are! Ce a spus despre bijuteria cu care s-a afişat: „Niciodată nu mi-a plăcut lauda, dar îmi place să port ceea ce vreau”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 septembrie 2021, 19:23 / Actualizat: 6 septembrie 2021, 20:24

„Prinţişorul Craiovei” a rupt tăcerea despre averea pe care o are! Ce a spus despre bijuteria cu care s-a afişat: „Niciodată nu mi-a plăcut lauda, dar îmi place să port ceea ce vreau”

Adrian Mititelu Jr. este o prezenţă constantă în cluburile de fiţe

Instagram Adrian Mititelu Jr.

Deşi în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora ceasul ar fi costat 60.000 de euro, Adrian Mititelu Jr. a spus că nu a plătit chiar atât pe noua sa bijuterie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, pe lângă ceasul cu care s-a afişat, Adrian Mititelu Jr. a spus că deţine mai multe astfel de accesorii de lux.

„Prinţişorul Craiovei” a rupt tăcerea despre averea pe care o are

Ceasul cu care m-am afișat, în primul rând, nu costă 60.000 de euro, dar nici nu pot să spun care a fost prețul lui. Am mai multe ceasuri, sunt niște bunuri, până la urmă, dar, dacă nu ești pasionat, nu poți să-ți cumperi, oricât de mulți bani ai avea.
Niciodată nu mi-a plăcut lauda, consider că fiecare își cumpără ce vrea, ce își permite, ce îi place.

Eu îmi cumpăr un lucru dacă îmi place foarte mult. Mai am lucruri de valoare, dar cred că orice om are, în limitele sale. Nu îmi place să epatez, dar îmi place să port exact ceea ce mă reprezintă, fie că vorbim aici de bijuterii, haine, încălțări. Fiecare om are stilul lui. Așa și eu, am stilul meu și imaginea mea e fix așa cum vreau să fie”, a spus Adrian Mititelu Jr. pentru cancan.ro.

Ceasul cu care s-a afişat „Prinţişorul Craiovei”

„Prinţişorul Craiovei” surprinde din nou! Adrian Mititelu Junior a cheltuit o sumă imensă de bani pe un ceas ultimul răcnet cu care s-a etalat pe o reţea de socializare.

Reclamă

Adrian Mititelu Jr. continuă seria extravaganţelor cu care uimeşte pe toată lumea. După ce a cheltuit mii de euro la petrecerea de ziua lui, acum preşedintele celor de la FCU Craiova 1948 a recidivat. S-a lăudat pe reţelele de socializare cu un ceas ultimul răcnet pe care îl mai are şi antrenorul Cosmin Olăroiu.

Ceasul pe care şi l-a achiziţionat Adrian Mititelu Jr. este un model Rolex, care ajunge și la 60.000 de euro. Pe piața de rebay (second hand), prețul se dublează, asta pentru că există o cerere foarte mare, iar Rolex nu produce multe astfel de modele.

Adrian Mititelu jr s-a remarcat și prin adidașii pe care i-a purtat. Modelul de lux de la Adidas, Yeezy, costă în jur de 550-600 de euro, așa că Adrian Mititelu jr. a băgat serios mâna în buzunar pentru a ieși în evidență. Asta se întâmplă în condiţiile în care tatăl său a ajuns în spatele gratiilor pentru evaziune fiscală.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu Jr, extravaganţă la ziua de naştere

Adrian Mititelu Jr. a organizat un chef la împlinirea vârstei de 25 de ani. Petrecerea a avut loc într-un club de fiţe, iar invitaţii s-au distrat şi au consumat cele mai scumpe băuturi alcoolice. Momentul culminant a fost reprezentat de aducerea bărcuţei plină cu 22 de şampanii, băuturi care l-au costat de patronul lui FC U Craiova 1948 aproximativ 8.500 de euro.

Recomandări
  • Adrian Mititelu Jr., o nouă aroganţă 
  • Ce a spus despre bijuteriile pe care le are

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și