Închide meniul
Foto

„Prinţişorul Craiovei” surprinde din nou! A cheltuit o sumă imensă. Accesoriul achiziţionat de Adrian Mititelu jr

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 septembrie 2021, 18:04

„Prinţişorul Craiovei” surprinde din nou! A cheltuit o sumă imensă. Accesoriul achiziţionat de Adrian Mititelu jr

Instagram Adrian Mititelu Jr

Adrian Mititelu Jr. continuă seria extravaganţelor cu care uimeşte pe toată lumea. După ce a cheltuit mii de euro la petrecerea de ziua lui, acum preşedintele celor de la FCU Craiova 1948 a recidivat. S-a lăudat pe reţelele de socializare cu un ceas ultimul răcnet pe care îl mai are şi antrenorul Cosmin Olăroiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Prinţişorul Craiovei”, achiziţie de lux

Ceasul achiziţionar de actualul şef al FCU Craiova 1948 are un preţ de circa 60.000 de euro cu care s-a lăudat pe Instagram. Mai mult, a profitat şi de pauza competiţională din Liga I şi şi-a etalat bijuteria într-o vacanță de lux în Grecia. A făcut senzație în Mykonos, o staţiune recunoscută pentru distracția nocturnă.

Ce model de ceas şi-a luat „Prinţişorul Craiovei”

Ceasul pe care şi l-a achiziţionat Adrian Mititelu Jr. este un model Rolex, care ajunge și la 60.000 de euro. Pe piața de rebay (second hand), prețul se dublează, asta pentru că există o cerere foarte mare, iar Rolex nu produce multe astfel de modele.

Adrian Mititelu jr s-a remarcat și prin adidașii pe care i-a purtat. Modelul de lux de la Adidas, Yeezy, costă în jur de 550-600 de euro, așa că Adrian Mititelu jr. a băgat serios mâna în buzunar pentru a ieși în evidență. Asta se întâmplă în condiţiile în care tatăl său a ajuns în spatele gratiilor pentru evaziune fiscală.

Reclamă

Adrian Mititelu Jr, extravaganţă la ziua de naştere

În urmă cu câteva zile, Adrian Mititelu Jr. a organizat un chef la împlinirea vârstei de 25 de ani. Petrecerea a avut loc într-un club de fiţe, iar invitaţii s-au distrat şi au consumat cele mai scumpe băuturi alcoolice. Momentul culminant a fost reprezentat de aducerea bărcuţei plină cu 22 de şampanii, băuturi care l-au costat de patronul lui FC U Craiova 1948 aproximativ 8.500 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și