Închide meniul
Foto

Probleme fără sfârșit. De când se gândesc Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț. Dezvăluiri din interior!

Antena Sport Publicat: 9 august 2021, 12:54

Probleme fără sfârșit. De când se gândesc Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț. Dezvăluiri din interior!

De când se gândesc Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț

Colaj Instagram Anamaria Prodan

  • Anamaria Prodan nu mai locuiește alături de Laurențiu Reghecampf
  • Anunțul făcut de un prieten al cuplului

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai locuiesc împreună și au tot purtat un dialog aprins de la distanță. Aflată în apartamentul de milioane din Dubai, Anamaria Prodan i-a cerut soțului ei să se hotărască dacă va divorța. Răspunsul acestuia s-a lăsat așteptat și sunt tot mai multe zvonuri că ar putea să se întâlnească direct în sala de judecată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De când se gândesc Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț

Scandalul a căpătat proporții, iar apropiații cuplului anunță că neînțelegerile dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf datează de o lungă perioadă de timp. Mai exact, ar fi apărut în 2019, când actualul antrenor al Universității Craiova era pe banca lui Al Wasl din Dubai.

Este dispus să lase tot ceea ce are pe numele copiilor săi, numai să fie un bărbat liber. Reghe nu vrea un război cu Ana, ci un divorț amiabil, vrea să rămână prieteni de dragul anilor petrecuti împreună, dar mai ales al copiilor. În plus, vrea să fie un cavaler, așa că a rugat-o pe Ana să fie ea cea care cere divorțul.

Reclamă

Dacă ea nu va face acest demers până în septembrie, Laur va muta divorțul în instanță. Nimeni și nimic nu îl mai poate întoarce din drum, însă încă mai speră ca separarea să se facă în liniște. Pe cale amiabilă.

Laurenţiu şi-a luat numai hainele de pe el și atât. Nu s-a despărțit de Ana pentru că voia să fie cu o altă femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai erau fericiți împreună. Pur și simplu, Laurențiu a încetat să mai simtă că poate continua. Problemele nu sunt de ieri, de astăzi, ci de vreo doi ani„, a anunţat un apropiat al cuplului pentru playsport.ro.

Reclamă

Laurențiu Reghecampf ar fi stabilit deja detaliile divorțului

Laurenţiu Reghecampf a anunțat inițial că va divorța, după care a părut că s-ar fi răzgândit. Din ultimele informații, se pare că antrenorul de 45 de ani vrea cu orice preţ să se despartă de Anamaria Prodan şi s-a gândit deja la toate detaliile. Astfel, Reghe e hotărât să le ofere fetelor, Sarah şi Rebecca, o sumă uriaşă de bani.

Conform ziare.com, Reghecampf vrea să le pună în conturi câte un milion de euro celor două fete pe care Prodan le are din prima ei căsnicie, Sarah şi Rebecca. Pe de altă parte, el ar urma să aibă grijă de Luca, copilul pe care îl are cu fosta soţie, Mariana, şi de Laurenţiu Reghecampf jr, cel pe care îl are cu Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat autocarul echipei lui Xavi! Ce s-a întâmplat 21:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 14 apr., 12:55
FOTO
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Ce o obligă pe Caciuc: „Cel mai bun martor”
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf.
Diverse • 12 apr., 11:10
FOTO
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf. Femeia arată uimitor
Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă fostul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 11 apr., 19:19
„Nu negociază nimeni cu mine” Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă antrenorul
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru
Liga 1 • 10 apr., 18:32
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru: „Prietenul meu pe viaţă!”
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc
Diverse • 10 apr., 16:38
FOTO
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc: „Da, este adevărat!” Acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf