Închide meniul
Foto

Probleme mari pentru un celebru milionar român! E în pericol să îşi piardă compania şi îşi acuză amanta pentru acest lucru!

Publicat: 5 iulie 2024, 17:12

Reclamă
Probleme mari pentru un celebru milionar român! E în pericol să îşi piardă compania şi îşi acuză amanta pentru acest lucru!

Probleme mari pentru un celebru milionar român! E în pericol să îşi piardă compania şi îşi acuză amanta pentru acest lucru!

Ioan Niculae / Mediafax Foto - Marian Ilie via Hepta

Probleme mari pentru un celebru milionar român! Ioan Niculae, fostul patron al echipei de fotbal Astra Giurgiu, îşi acuză fosta amantă că a participat la un complot menit să îl facă să îşi piardă compania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Niculae e acum în pericol să piardă controlul asupra InterAgro. El a susţinut într-un interviu că fosta amantă ar fi primit 10 milioane de euro pentru a participa la respectivul complot care l-ar fi destabilizat.

Probleme mari pentru un celebru milionar român! E în pericol să îşi piardă compania şi îşi acuză amanta pentru acest lucru!

În afară de ghinionul că m-am născut român, într-o Românie care nu vrea să fie românească… am avut ghinionul ca o femeie cu care am stat o perioadă de timp să trădeze.

S-a întâmplat ca această femeie, din motive strict pecuniare, din motive strict materiale, să își îndrepte o mare parte din activele lui InterAgro către o anumită persoană din Bacău. Este vorba de un așa-zis acționar, care acum 20 de ani cumpăra cam două camioane de tărâțe de la noi. Aveam o moară la Zimnicea, el cumpăra două-trei camioane pe săptămână”, a declarat Ioan Niculae într-un interviu pentru jurnalistul Liviu Alexa.

Sigur, eu știu acum, am reușit să aflu multe elemente care țin de domeniul penalului, faptul că fosta, să zic, amantă, a primit o sumă enormă de bani, în urmă cu aproape zece ani, de care eu n-am știut niciodată, e vorba de zece milioane de euro, cash, de la acest derbedeu.

Reclamă
Reclamă 4

Pe lângă acele milioane de euro, pentru care se pare că este un dosar la DIICOT-ul Central, însă n-au putut să-l probeze, am acum oameni care vin și declară cum cărau sacii cu bani de la Buzău la Zimnicea, fără să știu niciodată, nu mi-a spus niciodată așa ceva”, a adăugat Ioan Niculae în interviul respectiv.

Marius Şumudică a câştigat titlul cu Astra în 2016, în timp ce Ioan Niculae se afla în închisoare

Astra Giurgiu a câştigat campionatul în 2016, cu Marius Şumudică antrenor. Din echipa campioană făceau parte la acea vreme Constantin Budescu şi Denis Alibec.

Astra a avut mari probleme financiare în perioada în care Ioan Niculae s-a aflat în detenţie. Niculae a fost eliberat în iulie 2016, după ce Astra câştigase titlul. La începutul anului trecut, clubul a fost dezafiliat de FRF.

Reclamă

În februarie 2021, Ioan Niculae era condamnat definitiv într-un alt dosar. Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat la 5 ani de închisoare. Niculae era acuzat în dosarul în care a fost condamnat definitiv în 2021 de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani.

Potrivit procurorilor, în perioada august 2008 – martie 2009, între S.C. Interagro S.A. și SC Libarom Agri SRL, societate specializată în producție agricolă și tranzacții cu produse agricole, s-a încheiat și derulat un contract fictiv având ca obiect prestarea unor servicii de publicitate. În baza acestui contract, ar fi fost înregistrate în contabilitatea firmei Interagro SA, operațiuni nereale în baza cărora s-au eludat plățile taxelor și impozitelor către bugetul de stat.

Concret, în urma încheierii și derulării contractului respectiv, ca urmare a deciziei inculpatului Ioan Niculae, au fost înregistrate în evidența contabilă cheltuieli deductibile în sumă totală de 36.245.000 lei. În aceeași perioadă, tot inculpatul Ioan Niculae a fost cel care a decis și coordonat realizarea unui circuit de spălare a banilor, prin intermediul unor operațiuni fictive, prin firmele față de care s-a dispus trimiterea în judecată ca persoane juridice”, susțineau procurorii.

 

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:24

Câţi bani bani poate plăti Gigi Becali pentru „excursia” celor de la FCSB în San Marino: „Sunt extrem de scumpe”

13:51

FotoHoraţiu Moldovan s-a decis şi pleacă după numai 6 luni de la Atletico Madrid! Anunţul momentului făcut în Spania

12:43

Andrea Compagno le-a vorbit celor din San Marino despre Gigi Becali: „Patronul a spus asta!”

12:10

FotoUnde a ajuns să joace Adrian Petre! Fostul atacant de la FCSB a debutat la noua echipă, după ce Mircea Rednic a renunţat la el

11:56

Emma Răducanu, reacţie după decizia prin care şi-a pus toată Anglia în cap: „Ştiu că am fost criticată! Nu aş fi decis altfel”

11:17

Răzvan Lucescu, uluit după ce a văzut cea mai controversată fază de la EURO 2024: „Defavorizată de arbitru!”

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 4 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 5 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 6 FotoAtleta ucraineană Yaroslava Mahuchikh a doborât un record mondial vechi de 37 de ani!
Citește și