Închide meniul
Foto

Propunerea incredibilă pe care Anamaria Prodan i-a făcut-o lui Laurențiu Reghecampf, în plin proces de divorț

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 octombrie 2021, 11:05 / Actualizat: 31 octombrie 2021, 16:16

Propunerea incredibilă pe care Anamaria Prodan i-a făcut-o lui Laurențiu Reghecampf, în plin proces de divorț

Anamaria Prodan rupe tacerea

Instagram Anamaria Prodan

Asta chiar dacă Reghecampf a depus deja actele pentru divorț, făcând și public acest lucru. Antrenorul Craiovei așteaptă și un copil de la amanta lui, Corina Caciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, propunere incredibilă pentru Laurențiu Reghecampf

”Da, așa este. Mă implic 100%. Cariera lui Laurențiu, cu mine sau fără mine, trebuie să fie perfectă. Asta depinde numai de el. Dacă își va dori să continue cu mine, este ok, va fi la fel de frumoasă… dacă și viața lui personală va fi frumoasă.

Dacă nu, își va alege, probabil, un alt agent, care va încerca să-i găsească contracte. Eu îmi doresc foarte tare ca el să aibă o viață personală perfectă, căci numai așa poate găsi contracte. Altfel, este foarte greu”, a declarat Anamaria, pentru ProTV.

Citește și:

Anamaria Prodan, atac dur la adresa amantei lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a lansat un atac dur la adresa amantei lui Laurenţiu Reghecampf, al cărei nume nu l-a pronunţat însă. „Înțeleg că are o mare problemă și încearcă să iasă în evidență pe toate căile”, a spus Prodan despre Corina Caciuc.

„Nu mă interesează de când Laurențiu Reghecampf are amante. Noi l-am considerat tatăl și familia noastră până în momentul când a decis să plece. Cred că ar trebui să-l întrebați pe el. Este o mare, mare rușine. Eu rămân șocată de ceea ce văd în ziare. Ca să poți să faci ceva de genul ăsta la vârsta asta este impardonabil. Dar, repet, sunt alegerile lui Laurențiu Reghecampf și este de datoria lui să dea explicații, dacă are de dat explicații, măcar în fața lui Dumnezeu.

Reclamă

Sau, dacă se poate uita în oglindă, mi-aș dori să dea un mesaj de scuze familiei lui. Nu mă interesează cine este această fată, nu mă interesează ce porecle are, nu mă interesează din ce mediu vine, nici câți ani are. Nu vreau să vorbesc, pentru că eu dau valoare tuturor persoanelor despre care vorbesc. Tocmai de aceea nu am să pronunț numele acelei fete. Înțeleg că are o mare problemă și încearcă să iasă în evidență pe toate căile, cu ordonanțe, cu reclamații… Pentru noi, nu există. Nu ne interesează, efectiv, și familia Prodan niciodată nu o să se uite către așa ceva.

Este impardonabil că Reghecampf și-a băgat copilul – copilul nostru – în așa ceva. Probabil ăsta este un lucru pe care nici Dumnezeu nu-l va ierta foarte curând. Pentru noi, sunt niște lucruri oribile care ies la suprafață. Noi suntem siderați. Nu ne-am gândit vreodată că el ar putea face așa ceva”, a spus Prodan, pentru sursa citată.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anamaria Prodan, atac devastator la adresa amantei lui Laurenţiu Reghecampf
  • Prodan vrea să rămănă agentul lui Reghecampf

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și