Închide meniul
Foto

„Răbdarea mea a luat sfârșit!”. Ioana Năstase, anunț uluitor. A lăsat de înțeles că va divorța de Ilie Năstase

Reclamă

Publicat: 20 octombrie 2021, 16:59

„Răbdarea mea a luat sfârșit!”. Ioana Năstase, anunț uluitor. A lăsat de înțeles că va divorța de Ilie Năstase

Ioana Năstase a lăsat de înțeles că va divorța de Ilie Năstase

Hepta

Ioana Năstase a mai fost aproape să își încheie mariajul cu fostul lider ATP. A fost convinsă în vară, pe ultima sută de metri, să își retragă cererea de divorț depusă la Judecătoria din Hârșova. Cei doi s-au împăcat și păreau a se înțelege excelent. Cel puțin asta au lăsat să se înțeleagă în momentul în care au participat la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Năstase: „A fost nevoie de multă stăpânire de sine”

Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!! Ma consider o femeie puternica și mândra de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții.

Pot spune ca aceasta experiența m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere,chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!!

In toată aceasta perioada, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat gresit, alții mi-ați acordat înțelegere si mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat sa lupt,c rezând si sperând ca se va schimba ceva in bine.

Va rog, sa ma înțelegeți ca in acesta perioada voi avea nevoie de liniște si putina intimitate!!! Va mulțumesc frumos,pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA!„, a postat Ioana Năstase pe contul ei de Facebook.

Reclamă

Ilie Năstase, acuzat de Ioana: „Am ajuns acasă şi am rămas şocată. O ploaie de palme!”

Ilie şi Ioana Năstase au fost în centrul unui scandalul imens la începutul acestui an. Fostul sportiv a fost acuzat că şi-a bătut soţia. Pe 8 ianuarie, Ioana a chemat Poliţia, dar refuzat să depună plângere pentru ca Năstase să nu ajungă la închisoare.

Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia”, spunea Ioana, la momentul respectiv.

Reclamă 4 / 0/3

75 de ani are Ilie Năstase. Fostul mare jucător de tenis este la al cincilea mariaj. Fostul campion de la Roland Garros (1973) şi US Open (1972) a mai fost căsătorit cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și