Închide meniul
Foto

Raluca Tănase, o nouă despărţire. „Nu accept să fiu înşelată”. Ce a spus despre relaţia cu Nicolae Mitea

Publicat: 30 iulie 2021, 11:14. Actualizat: 30 iulie 2021, 12:22

Raluca Tănase a recunoscut că a trecut prin momente dificile de-a lungul vieţii. Fosta iubită a lui Nicolae Mitea are probleme în dragoste şi a rămas din nou singură.

Reclamă
Raluca Tănase, o nouă despărţire

Raluca Tănase, o nouă despărţire

Instagram Raluca Tănase

Jumătatea trupei Bambi a dezvăluit că a fost înşelată de unii dintre foştii iubiţi. Acesta este şi motivul pentru are s-a despărţit de bărbatul căruia tocmai „i-a dat papucii”.

Reclamă

Raluca Tănase primeşte lovitură după lovitură

În cea mai recentă relație am fost înșelată. Sunt temperamentală, posesivă şi geloasă. Am suferit foarte mult. Am avut o singură relație matură în viața mea, în care chiar am iubit cu adevărat. În rest, nu cred că am iubit. Merit să trăiesc altfel, m-am redescoperit de când nu mai am această relație.

Reclamă

Această relație mă acoperea. Nu accept să fiu înșelată într-o relație. Nu spun des te iubesc, nici măcar mamei mele„, a declarat Raluca Tănase la Kanal D.

Raluca Tănase, o nouă despărţire. Vedeta de 36 de ani a vorbit şi despre ceea ce s-a întâmplat între ea şi Nicolae Mitea. Cei doi s-au despărţit în 2006, după doi ani în care au fost împreună. Fostul jucător al lui Ajax anunţa atunci că „ruptura” s-a produs din cauza părinţilor iubitei lui, care au tot intervenit în relaţie.

A fost o relație copilărească. A fost prima mea relație, acum foarte foarte mulţi ani, aveam doar 18 ani când am fost împreună. Nu cred că aş fi fost acum cu el, eram doi copii ce se descopereau pe ei. Am avut o relaţie de patru ani, ne-am maturizat diferit, la final eu îmi doream lucruri diferite.

El a fost un fotbalist foarte bun şi, ca om, un suflet curat. Eu sunt temperamentală în relații, sunt posesivă, sunt geloasă. Am fost foarte expusă când am fost cu Nicolae Mitea„, a mai spus artista.

Reclamă
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea