Închide meniul
Foto

Raluca Tănase, o nouă despărţire. „Nu accept să fiu înşelată”. Ce a spus despre relaţia cu Nicolae Mitea

Reclamă

Publicat: 30 iulie 2021, 11:14 / Actualizat: 30 iulie 2021, 12:22

Raluca Tănase, o nouă despărţire. „Nu accept să fiu înşelată”. Ce a spus despre relaţia cu Nicolae Mitea

Raluca Tănase, o nouă despărţire

Instagram Raluca Tănase

Jumătatea trupei Bambi a dezvăluit că a fost înşelată de unii dintre foştii iubiţi. Acesta este şi motivul pentru are s-a despărţit de bărbatul căruia tocmai „i-a dat papucii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raluca Tănase primeşte lovitură după lovitură

În cea mai recentă relație am fost înșelată. Sunt temperamentală, posesivă şi geloasă. Am suferit foarte mult. Am avut o singură relație matură în viața mea, în care chiar am iubit cu adevărat. În rest, nu cred că am iubit. Merit să trăiesc altfel, m-am redescoperit de când nu mai am această relație.

Această relație mă acoperea. Nu accept să fiu înșelată într-o relație. Nu spun des te iubesc, nici măcar mamei mele„, a declarat Raluca Tănase la Kanal D.

Raluca Tănase, o nouă despărţire. Vedeta de 36 de ani a vorbit şi despre ceea ce s-a întâmplat între ea şi Nicolae Mitea. Cei doi s-au despărţit în 2006, după doi ani în care au fost împreună. Fostul jucător al lui Ajax anunţa atunci că „ruptura” s-a produs din cauza părinţilor iubitei lui, care au tot intervenit în relaţie.

A fost o relație copilărească. A fost prima mea relație, acum foarte foarte mulţi ani, aveam doar 18 ani când am fost împreună. Nu cred că aş fi fost acum cu el, eram doi copii ce se descopereau pe ei. Am avut o relaţie de patru ani, ne-am maturizat diferit, la final eu îmi doream lucruri diferite.

Reclamă

El a fost un fotbalist foarte bun şi, ca om, un suflet curat. Eu sunt temperamentală în relații, sunt posesivă, sunt geloasă. Am fost foarte expusă când am fost cu Nicolae Mitea„, a mai spus artista.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” Vezi toate știrile
Citește și