Închide meniul
Foto

„Raza mea de soare!” Fiul lui Ion Ţiriac, fotografie rară alături de iubita lui! Radiază de fericire împreună

Publicat: 9 iunie 2024, 8:40

Reclamă
„Raza mea de soare!” Fiul lui Ion Ţiriac, fotografie rară alături de iubita lui! Radiază de fericire împreună

Fiul lui Ion Ţiriac, fotografie rară alături de iubita lui

Fiul lui Ion Ţiriac a postat o fotografie rară alături de iubita lui, Sorana Cîrstea. Cei doi sunt o prezenţă discretă în ceea ce priveşte relaţia lor, Alexandru Ion Ţiriac postând o imagine rară alături de sportivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Ion Ţiriac a fost deseori surprins la meciurile Soranei Cîrstea. Acesta este fiul cel mai al miliardarului Ion Ţiriac, cel care mai are alţi doi copii, pe Karim şi pe Ioana.

Fiul lui Ion Ţiriac, fotografie rară alături de iubita lui

Alexandru Ion Ţiriac şi Sorana Cîrstea au fost împreună la un eveniment în Bucureşti, unde nu au ratat ocazia de a se fotografia împreună, în ipostaze tandre, fiind îmbrăţişaţi. Între cei doi este o diferenţă de vârstă de 13 ani, ea având 34 de ani, iar el 47.

Până în prezent, Cîrstea şi Ţiriac Jr nu au postat nicio imagine împreună, dorind să-şi păstreze relaţie departe de ochii lumii.

Mesajul postat de Alexandru Ion Ţiriac, la fotografia cu Sorana Cîrstea, pune capăt oricărui posibil zvon legat de relaţia lor: „Raza mea de soare”, a notat fiul lui Ion Ţiriac, pe contul lui de Instagram.

Reclamă
Reclamă 4
Alexandru Ion Ţiriac şi Sorana Cîrstea
Alexandru Ion Ţiriac şi Sorana Cîrstea/ Instagram

La evenimentul la care s-a fotografiat alături de Sorana Cîrstea, Alexandru Ion Ţiriac l-a avut alături şi pe unul dintre băieţii lui, din căsnicia cu Ileana Lazariuc. Cei doi au fost căsătoriţi timp de opt ani, şi au împreună doi copii, pe Alexandru şi pe Nicholas Noah.

Adevăratul motiv pentru care Ion Ţiriac a divorţat de singura femeie care i-a fost soţie

Adevăratul motiv pentru care Ion Ţiriac a divorţat de singura femeie care i-a fost soţie. Miliardarul român a fost căsătorit o singură dată, cu fosta handbalistă Erika Braedt.

„Eram handbalistă la Ştiinta, unde m-am transferat de la Confecţia Bucureşti. Aveam 19 ani, iar Ţiri – 24. Pur şi simplu, relaţia noastră s-a stins de la sine. Ne-am îndepărtat treptat, sentimentele noastre s-au atenuat. El era un tenismen cunoscut şi valoros, care călătorea mult pentru a participa la turnee, iar eu eram doar o profesoară.

Reclamă

Ne vedeam puţin, iar când se putea mai ieşeam cu prietenii noştri la un restaurant, unde ascultam muzică sau dansam. Noi ne-am luat de foarte tineri, eu aveam 19-20 de ani, când am venit în Bucureşti şi m-am măritat cu Țiri. El era cu patru ani mai în vârstă, aşa că nu ne formasem ca oameni, eram încă fragezi„, spunea Erika Braedt în trecut, conform libertatea.ro.

Ion Țiriac s-a căsătorit cu Erika Braedt în 1963. Femeia care l-a sedus pe „Țiri” era o cunoscută handbalistă de la Știința București. Familia ei a emigrat în Germania, dar Erika a decis să rămână în România pentru a se căsători cu cel care atunci făcea carieră în hochei.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:20

România – Belgia, la EURO 2024 | „Nu mai avem dreptul să pierdem!” Belgienii nu concep să fie învinși de tricolori!

16:13

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 iunie

15:54

LIVE TEXTSlovenia – Serbia 0-0. Primul meci de la EURO 2024 cu Istvan Kovacs la centru

15:51

Constantin Budescu şi Dragoş Grigore au semnat cu FC Buzău

15:40

UEFA blochează un transfer de senzație la Manchester United. Motivul este cu adevărat incredibil

15:00

Spania – Italia LIVE TEXT (22:00). Luptă „nebună” pentru primul loc din grupa B de la EURO 2024! Echipele probabile

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și