Închide meniul
Foto

Regim sever ținut de cea mai cunoscută amantă din România. Sacrificiul pe care îl face pentru a fi în formă la 47 de ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 septembrie 2022, 9:23

Regim sever ținut de cea mai cunoscută amantă din România. Sacrificiul pe care îl face pentru a fi în formă la 47 de ani

Cum poate arăta mama celei mai cunoscute amante din România

Vica Blochina a fost iubita lui Victor Piţurcă / Instagram Vica Blochina

Regim sever ținut de Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România. Fosta balerină își dorește să se mențină în formă cu orice preț și nu se ferește de la a ține diete drastice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeia care a fost 16 ani într-o relație cu Victor Pițurcă, chiar dacă fostul selecționer era căsătorit, a anunțat prin ce trece pentru a-și „ascunde” vârsta. A apelat și la mai multe operații estetice.

Regim sever ținut de cea mai cunoscută amantă din România. Dezvăluirile făcute de Vica Blochina

Vica le-a spus fanilor ei că renunță la mâncare chiar și timp de o săptămână. Acesta este cel mai drastic regim pe care îl ține.

Nu sunt țiplă! Sunt doar normală, dar sunt fericită de tot ce se vede. Într-adevăr e foarte greu. Nu-mi spune de vârstă! Eu când aud din astea: mamă, ce bine era aia când era….Ce e asta?

Dar, într-adevăr, toată viața mea a fost un regim! Stau liniștită șapte luni, nu beau, nu mănânc nimic și după rup lațul. Cel mai drastic regim: șapte zile, doar pe apă plată!”, a declarat Vica Blochina pentru click.ro.

Reclamă

Vica Blochina face eforturi mari pentru a-și păstra tinere trăsăturile feței. Vedeta nu se ferește să anunțe, pe rețelele de socializare, care este fiecare procedură prin care a trece.

Vica are, printre altele, injecții cu botox, injecții cu acid hialuronic, acid hialuronic în buze, o rinoplastie (operație estetică la nivelul nasului) și o augumentare mamară.

Vica Blochina a fost dansatoare la Melody

În tinerețe, Vica Blochina a fost dansatoare în clubul Melody, un loc vizitat frecvent de Gigi Becali, dar și de oameni politici. Vedeta a dezvăluit că patronul lui FCSB nu-și găsea niciodată un loc în față ca să-i privească dansurile îndeaproape.

Reclamă 4 / 0/3

La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea. Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii! Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac! Nu pot”, a spus Vica Blochina pentru sursa mai sus citată.

Vica Blochina a fost balerină înainte să ajungă celebră. Vica l-a cunoscut pe Pițurcă într-un club din București, când ea tocmai împlinise 20 de ani. Fostul mare fotbalist avea 39 de ani și a trăit o lungă poveste de dragoste cu Blochina.

Vica a trăit un calvar când era însărcinată

Vica Blochina a făcut dezvăluiri incredibile. Vedeta a spus că a avut mari probleme cu banii în momentul în care a rămas însărcinată cu fostul selecţioner.

Vica Blochina spune că a avut mari probleme financiare şi, în acel moment, Victor Piţurcă nu a ajutat-o cu nimic.

Am avut momente foarte grele financiar. Când am fost însărcinată, eu nu am avut bani de mâncare. Am vândut mașina ca să pot să merg la spital să nasc. Nu am avut bani de chirie atunci. Am vândut tot! Din partea lui Piți nu am avut niciun ajutor.

Pe copiii mei i-aș învăța să nu aibă o relație cu un bărbat însurat. E foarte greu, trebuie să-ți asumi. Acum îmi pare rău, poate am rănit multă lume. Mi-aș cere scuze de la soția lui Piți acum.

Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani„, a dezvăluit Vica Blochina.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și